Uutiset / 2006 / JJK kaikessa Huiman edellä – selvä kotivoitto maalein 3-0 (2-0)

23.08.2006

JJK ja Huima kohtasivat kakkosen A-lohkon 18. kierroksen ottelussa Harjun stadionilla runsaslukuisen katsomon (736 katsojaa) edessä. Ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä kun ottelun ensimmäiset minuutit oli pelattu. JJK hallitsi kamppailua mielin määrin avausmaalista lähtien ja vain hyvä tuuri ja JJK:n pienoinen huolimattomuus maalipaikoissa esti murskalukemien syntymisen. Huima ei pystynyt vastaamaan JJK:n hyvään liikkeeseen ja vierailijat käyttivät likaisia otteita yrittäessään pysäyttää JJK:n aktiivisen keskikentän. Ikävimpänä seurauksena nähtiin Pekko Kotamäen loukkaantuminen täysin turhassa tilanteessa.

Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon 12. minuutilla kun Jussi Hakasalo pelasi Aki Katajamäen läpi ja Akin terävä kärkituikkaus sujahti Huiman maalin kattoon. 14. minuutilla isännät siirtyivät jo 2-0 johtoon kun Hakasalo vapautti jälleen erinomaisesti Tommi Karin laidasta ja Karin matala keskitys ajautui verkon perukoille Huiman puolustajan toimesta. Ottelun paras pelaaja, Aki Katajamäki (kuva) oli ottelussa erittäin aktiivinen sillä kolme kertaa Katajamäen laukaus löysi Huiman yläriman. Katajamäki kruunasi hienon iltansa 68. minuutilla kun hän otti tyylikkäästi haltuunsa JJK-puolustuksen pitkän avauksen ja hän siirsi pelivälineen hallitusti ohi Huima-vahti Mika Wacklinin.

JJK jatkaa Kakkosen otteluitaan lauantaina vierasottelulla Helsingissä kun ”Kettuja” isännöi FC Kontu.

Yleisömäärä: 736 katsojaa

JJK: Luukkonen, Veijonen, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Järvenpää, Kotamäki (Kelonen), Järvinen (Latikka), Hakasalo, Katajamäki ja Kari (Abahassine).