Uutiset / 2006 / JJK jatkoi voittoputkeaan – FCV kellistyi 0-2 (0-1)

02.08.2006

FCV ei pystynyt haastamaan JJK:ta paikalliskierroksen ottelussa kun hieman väsynyt vierailija haki täyden pistepotin runsaslukuisen (927 katsojaa) yleisön edessä. JJK lähti otteluun kahden peräkkäisen voiton ja hyvien esitysten siivittämänä. Joukkue on saanut hiljalleen kokoonpanonsa täysimääräiseksi ja pelaamisenkin sitä kautta paranemaan. Kuntoutuneiden avainpelaajien vire oli illan ottelussa hieman väsynyt mutta joukkue pystyi siitä huolimatta hakemaan tärkeän vierasvoiton.

JJK hallitsi kamppailua hienokseltaan läpi koko 90-minuuttisen. JJK:n tehtävänä oli pitää puolustuslinjansa kasassa ja huolellisena sillä Vaajakoski haki maalipaikkojaan ainoastaan pitkillä palloilla läpi ottelun. JJK:lla oli ensimmäisellä jaksolla 6 kulmapotkua joista ei syntyntyt mitään vaarallisempaa. Kuin varkain JJK sai rangaistuspotkun 29. minuutilla kun FCV:n pelaaja syyllistyi erikoiseen käsivirheeseen. Hyvän ottelun pelannut Pekko Kotamäki (kuva) sijoitti pallon varmasti FCV-maaliin. FCV:n ottelun ainoa todellinen maalipaikka syntyi JJK:n keskuspuolustuksen merkkausvirheestä ja Tomi Karlstedtin erinomaiseen laukaukseen JJK-vahti Juho Luukkonen venyi upeasti.

Toisella jaksolla JJK haki ottelun lopullista ratkaisua. Joukkueella oli kolme avopaikkaa jotka eivät tuottaneet tulosta ennenkuin ottelun yliajalla Jussi Hakasalo puski kokeneen pelimiehen tarkkuudella pallon tyylikkäästi FCV-puolustuksen ja maalivahdin yli maalin takanurkkaan ja samalla 0-2 -loppunumerot JJK:lle. JJK:n onnistujia illan kamppailussa olivat varmasti läpi ottelun pelanneet Pekko Kotamäki, Janne Hannula ja Jussi Hakasalo.

Valmentajan kommentti: ”Sunnuntain hyvä ottelu näytti tuntuvan vielä pelaajien jaloissa sillä samanlaiseen vauhtiin emme tänään päässeet. Joukkueen on myös hyvä huomata että aina ei päästä helpolla vaan huolellinen pitää olla loppuvihellykseen saakka” / Ville Priha

JJK: Luukkonen, Latikka, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Kotamäki, Hakasalo, Katajamäki, Järvenpää (46. min Veijonen), Sauso (79 min. Kelonen) ja Kari (63. min Abahassine).