Uutiset / 2006 / B-nuoret päättivät SM-karsintasarjan hienoon vierasvoittoon

01.07.2006

JJK:n B-nuorten SM-karsintasarjaurakka päättyi iltapäivällä tyylikkäästi kun ”ketut” hakivat sarjan päättäneestä Honka-ottelusta 0-3 vierasvoiton. 10 minuutin pelin jälkeen Kristian Lahtinen vei JJK:n 0-1 johtoon laukauksellaan 20 metristä. 22. minuutilla Miika Nykäsen keskityksen jatkoi Honka-maaliin Khyam Aftab. Loppunumerot 0-3 iskettiin myös ensimmäisellä jaksolla kun 27. minuutilla Kristian Lahtisen upesta pystysyötöstä Morteza Hafaz sivalsi pallon Honka-maaliin. Pertti Kastarisen, Matti Silvennoisen ja Jaakko Ihanaisen luotsaama JJK sijoittui sarjassa lopulta seitsemänneksi 17 pisteellä. Karsintasarjan voitti HJK joka lähtee syksyn SM-sarjaan 3 lähtöpisteen turvin. FC Inter oli sarjan kakkonen ja TP-Seinäjoki kolmas. Sarjasta putosivat Ykköseen PK-35, Jaro ja MyPa.