Uutiset / 2006 / A-nuorille hieno 0-3 (0-0) vierasvoitto Kuusysistä

09.09.2006

Harri Peräsen luotsaama JJK:n A-nuorten joukkue teki onnistuneen vierailun Lahden Kisapuiston hyväkuntoiselle nurmelle kun jyväskyläläisryhmää isännöi Kuusysi päivän SM-sarjakamppailussa. Ottelu pelattiin tuulisissa ja märissä olosuhteissa. Ensimmäisen jakso oli tasainen. Molemmilla joukkueilla oli yksi erinomainen läpiajopaikka ja mahdollisuus siirtyä johtoon mutta tauolle lähdettiin lopulta 0-0 tasanumeroissa.

Tommi, Aku ja Sakke maalasivat

Toinen jakso oli JJK:n. Edellisessä Jazz-kotiottelussa hyvän maalivireen pienen tauon jälkeen löytänyt ketturyhmä jatkoi maalikarkeloitaan tärkeässä paikassa. 58. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta Tommi Kari (kuva) iski ruuhkasta vieraat 0-1 johtoon. 61. minuutilla Aku Hytösen terävä matala laukaus lipesi Kuusysi-maalivahdin käsistä maalin perukoille ja JJK johti 0-2. Lopullisen sinetin vierasvoitolle iski Zakaria Abahassine 90. minuutilla joka hassutettuaan kolme lahtelaispelaajaa laittoi pelivälineen tyylillä lahtelaismaaliin ja JJK:lle voittonumerot 0-3. A-nuoret nousivat voitollaan 13 pisteeseen

B-nuorille 3-0 (1-0) tappio Seinäjoella

JJK:n B-nuoret vieralivat päivän SM-sarjakamppailussa Seinäjoella erittäin tuulisissa olosuhteissa. Seinäjoki oli alusta alkaen pirteämmällä pelipäällä ja kotijoukkue siirtyikin 1-0 johtoon 21. minuutilla syntyneellä maalilla. JJK:lla oli toki myös omat mahdollisuutensa ottelun kuluessa mutta Hafaz Mortezan pusku tolppaan ensimmäisellä jaksolla ja Khyam Aftabin tolppalaukaus toisella jaksolla jäivät parhaiksi JJK-yrityksiksi. TP-Seinäjoki sen sijaan käytti paikkansa oivallisesti hyväkseen ja loppunumerot iskettiin 58. ja 76. minuutilla.