Uutiset / 2006 / A-nuoret aloittivat SM-sarjan vahvasti – TPS kaatui 2-1 (0-0)

27.07.2006

Harri Peräsen luotsaama JJK:n A-nuorten joukkue aloitti SM-sarjataipaleensa iloisissa merkeissä kun sarjan avausotteluun Hippoksen nurmelle asteli vastustajaksi TPS. Värikäs ottelu antoi hyvän vastineen lipun ostaneille katsojille. Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ja selvä ottelun hallinta riitti loppuun saakka vaikka TPS saikin aivan ottelun lopussa vielä pienen hallintajakson. Ensimmäinen jakso pelattiin vielä maaleitta. JJK:lla oli jakson aikana vahva ote useiden laukausten, kulmapotkujen ja jakson lopun kahden huippupaikan siivittämänä.

JJK sai palkinnon toisella jaksolla

Toista puoliaikaa ehdittiin pelaamaan vain 4 minuuttia kun pallo pelattiin Tommi Karille. TPS puolustaja joutui rikkomaan Karia ja seuranneesta rankkarista Arash Muridiyazd siirsi isännät ansaittuun 1-0 johtoon. 66. minuutilla Bin Yang vapautti hienolla syötöllä Tommin joka pamautti 2-0 johtonumerot. TPS pääsi otteluun mukaan vielä kuin varkain kun vierailija hyödynsi vapaapotkunsa ja JJK:n alakerran kommunikointiongelman 85. minuutilla ja teki kavennuksen tilanteeksi 2-1. Marco Casagranden ja Marko Rajamäen luotsaamat turkulaiset eivät pystyneet ja ehtineet hyödyntämään  ottelun lopun JJK:n hienoista otteen herpaantumista ja näin JJK kirjasi avauspisteet itselleen lopulta aivan ansaitusti lukemin 2-1. JJK:n parhaana pelaajana palkittiin Bin Yang jota säesti mainiosti Aku Hytönen.

JJK:n kokoonpano: Sami Myllymäki-Aku Hytönen-Mikko Hyppönen-Antti Rekola-Ville Vanhala (58`Antti Turunen)-Antti Erola (81`Khyam Aftab)-Ilari Lintinen  (73`Joni Kivelä)-Arash Muridiyazd (82`Joona Västinen)-Bin Yang(C)-Tommi Kari(77`Joonas Jokinen)-Zakaria Abahassise (68`Maxim Baranov).