Uusi Kettu-snapback villitsee ostajat

21.03.2014

JJK Kettu-snapback

Esittelimme torstai-iltana sosiaalisessa mediassa kauan toivotun uutuuden JJK:n fanituotteisiin eli ns. snapback-mallisen, kettubrändillä varustetun lippalakin. Tyylikäs uutuustuote otettiin vauhdilla vastaan verkkokaupassamme ja tilauksia sateli runsain määrin jo yön aikana.

JJK Limited Premium PreorderKettu-snapback on samalla ensimmäinen tuote uudessa LIMITED|PREMIUM|PREORDER-fanikokoelmassamme, jonka ideana on tarjota normaaliakin laadukkaampia, erittäin tyylikkäitä kettutuotteita rajoitettu erä pääosin ennakkotilausten kautta.

– Laatutuotteelle näyttää selvästi löytyvän kysyntää, eikä ihme – onhan tämä nyt todella makeannäköinen muutenkin! JJK:n markkinoinnista ja fanituotteista vastaava Panu Sorjonen kuvailee uutukaistuotteen vastaanottoa tuoreeltaan.

”Kettusnäppäriä” myydään pieni erä ennakko-ostajille ainoastaan verkkokauppamme kautta. Ennakkohinta on normaalia myyntihintaa reilusti edullisempi, ja on myös mahdollista että tuotetta ei tule ollenkaan normaaliin myyntiin ennakko-ostoajan päätyttyä. Voit tilata omasi heti verkkokauppamme kautta klikkaamalla tästä.

Laatu etusijalla kettutuotteissa

JJK haluaa jatkossakin panostaa oheistuotteidensa laatuun eikä niinkään määrään.

– Satsaamme laadukkaaseen perusvalikoimaan joka on tarjolla ympäri vuoden oman verkkokauppamme kautta. Esimerkiksi viininpunainen Nike-fanipaitamme on todella laadukasta tekoa ja se päällä kehtaa kyllä kulkea. Oma vaimoni käyttää sitä myös yöpaitana, joten sekin kertoo jo jotain pelipaidan laadusta ja käyttömukavuudesta, Panu paljastaa.

Vaikka seuran tuotekatalogi ei siis olekkaan paisumassa ihan Ikean veroiseksi, ideat uusiksi fanituotteiksi ovat aina tervetulleita.

– Kyllä, tänne vaan kaikki palaute ja uudet ideat. Verkkokauppamme kautta meillä on nyt mahdollisuus tehdä pienempiäkin eriä juuri ennakkomyynnin kautta, mikäs sen kivempaa kuin aidosti uniikki ja taatusti tyylikäs kettutuote omissa hyppysissä.

Voit siirtyä verkkokauppaamme tästä – mukavia ostoshetkiä!