Urheilun Super-Sunnuntai Jyväskylässä 9.9. – Info lipunmyynneistä ja eduista

04.09.2018

Jyväskyläläisen urheilun Super-Sunnuntai 9. syyskuuta. JJK – EIF, Kirittäret – Manse PP ja JYP – HC05 Banska Bystrica 25 euron yhteishintaan! Tässä artikkelissa lisätiedot lipunmyynneistä ja kausikorttieduista.

Tämän viikon sunnuntaina, 9. syyskuuta, tarjoavat jyväskyläläiset palloiluseurat JJK, Kirittäret ja JYP melkoisen urheilun Super-Sunnuntain. JJK:n ottelu EIF:ää vastaan siirrettiin alkavaksi klo 14:00, jottei yksikään kolmesta hienosta tapahtumasta mene päällekkäin. Kiitos tästä ottelusiirtoon suostuneille Palloliitolle ja vastustaja EIF:lle sekä kiitos loistavasta yhteistyöstä Kirittärille ja JYPille. Super-Sunnuntaissa on vahvasti mukana myös Jyväskylän kaupunki, joka toimii otteluisäntänä niin Kirittärien kuin JJK:n matseissa.

Yhdessä seurat tarjoavat mahtavaa lippuetua; kaikkiin kolmeen otteluun on mahdollista päästä 25 euron hintaan! Nämä yhteisliput ovat myynnissä ennakkoon JYPin toimistolla sekä Kauppakadulla sijaitsevassa JYP-kioskissa. Lisäksi yhteislippuja voi ostaa myös ottelupäivänä JJK:n ja Kirittärien ottelusta portilta tavallisen lipunmyynnin yhteydestä.

Lisäksi seurat tarjoavat otteluihinsa toistensa kausikorteilla seuraavanlaiset edut:
JJK:n otteluun Kirittärien tai JYPin kausarilla: 5 €
Kirittärien otteluun JJK:n tai JYPin kausarilla: 15 €
JYPin otteluun Kirittärien tai JJK:n kausarilla: 5 €

Alla vielä tiivistys, millaisia otteluita Super-Sunnuntai pitää sisällään

Super-Sunnuntai käynnistyy Harjun stadionilla. JJK pelaa kello 14:00 jalkapallon Ykkösen ottelun, johon vieraaksi saapuu EIF Tammisaaresta. Ottelu on molemmille äärimmäisen tärkeä. Ykkösen kautta on jäljellä seitsemän ottelua, ja tiukkaan paikkaan ajautunut JJK taistelee sarjapaikastaan. Joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä eli putoajan paikalla. Matkaa edellä olevaan AC Kajaaniin on viisi pistettä, joten voittoja kaivataan kipeästi. EIF taasen on kauden suuryllättäjä, sillä joukkue johtaa sarjaa kolmen pisteen marginaalilla ja taistelee tosissaan noususta Veikkausliigaan.

Super-Sunnuntai jatkuu Hippoksen pesäpallostadionilla, jossa Kirittäret saattavat juhlia jopa Suomen mestaruutta! Keskiviikkona Kirittäret aloittavat naisten Superpesiksen finaalisarjan Tampereen Manse PP:tä vastaan. Lauantaina pelataan ottelusarjan toinen kohtaaminen Tampereella. Sunnuntaina klo 16:00 Kirittäret kohtaavat Hippoksella Mansen kolmannessa finaaliottelussa. Mikäli Kirittäret onnistuvat voittamaan kaksi ensimmäistä finaalia, on mestaruus katkolla sunnuntaina, sillä Suomen mestaruuteen vaaditaan finaalisarjassa kolme voittoa.

Super-Sunnuntai huipentuu klo 19:00 LähiTapiola Areenassa, kun JYP saa Champions Hockey Leaguen eli CHL:n kamppailuun vieraakseen HC05 Banska Bystrican. Viime kaudellahan JYP nappasi upeasti CHL-mestaruuden. Ottelu on JYPille alkaneen CHL-kauden neljäs. Banska Bystrica on Slovakian mestari, jonka JYP viime viikolla kaatoi vieraskaukalossa lukemin 1-6.

JJK-EIF on myös Hope-hyväntekeväisyysottelu

Tällä kaudella lähes jokainen miesten Ykkösen seura pelaa Hope-teemaottelun. Monella Ykkösen paikkakunnalla onkin siis jo osallistuttu Hope ry:n tukemiseen erilaisin lahjoituksin. Sunnuntaina 9. syyskuuta on JJK:n vuoro kantaa oma kortensa kekoon, kun Harjulla pelataan JJK:n ja EIF:n välinen Hope-teemaottelu!

Hyväntekeväisyysottelun keräykseen osallistuvat saavat otteluun ilmaisen sisäänpääsyn!

Saapuessasi JJK-EIF otteluun voit tukea Hope ry:tä seuraavilla tavoilla:
1) Onko sinulla vanhaksi jääneitä, kooltaan liian isoja/pieniä tai muuten vaan tarpeettomia lapsille/nuorille käyviä urheiluvälineitä, esim. suksia, jalkapalloja, luistimia tai vaikkapa tennismailoja? Nyt niille olisi erittäin arvokasta käyttöä. Voit tuoda ne mukanasi JJK-EIF otteluun ja lahjoittaa Hope ry:lle.
2) Voit myös lahjoittaa lasten/nuorten harrastus- tai urheiluvaatteita. Huomioithan, että tavara- sekä vaatelahjoitusten tulee olla ehjiä, puhtaita ja ajanmukaisia!
3) Lisäksi mainio tapa osallistua on lahjoittaa jokin elämys tai lahjakortti! Esimerkiksi leffalippu, kylpylälippu tai lippu johonkin urheilutapahtumaan.

Lisätiedot Hope ry:stä sekä keräyksestä tässä artikkelissa: http://www.jjk.fi/uutiset/jjk-eif-hope-teemaottelu-nain-sinakin-voit-tarjota-yha-useammalle-lapselle-mahdollisuuden-harrastaa/


Viimeksi JJK ja EIF kohtasivat Harjulla 13.5. Silloin ottelu päättyi 2-2.

Sunnuntaina tapahtuu, Harjulla – Hippoksella – LähiTapiola Areenassa