Turun trilleristä komea 0-1-voitto Hilskan maalilla

25.07.2015

tps-jjk-25072015

JJK otti jälleen kerran päänahan sarjakärjeltä voittamalla lauantai-iltapäivän jännitysnäytelmässä TPS:n 0-1! Ottelun ainoan maalin iski Antto Hilska reilun tunnin pelin jälkeen.

Ensimmäinen puoliaika oli melko tasainen, eikä paikkoja liiemmin siunaantunut kumpaankaan päähän. Molemmat saivat muutamia erikoistilanteita ja kaukovetoja, mutta sekä loisto-ottelun kettumaalissa pelannut Teppo Marttinen että vastapuolen Oskari Forsman hoitelivat ne.

Muutama minuutti ennen taukoa TPS sai kertaalleen pallon maaliin, mutta peli oli jo vihelletty poikki ja tauolle mentiinkin 0-0-lukemissa.

Toisella jaksolla TPS otti ohjat ja sai paineen vieraidensa päätyyn. Kettulauma kuitenkin kesti painostuksen ja pääsi kuin varkain kuittaamaan vastaan: 68. minuutilla Antto Hilska sai pallon haltuunsa isäntien boksissa ja sivalsi sen Forsmanin selän taakse vieden vieraat 0-1-johtoon!

TPS:n peli sekosi maalista hetkeksi, mutta loppua kohti vyörytys JJK:n päähän jälleen yltyi. Kettupaidat kuitenkin puolustivat uhrautuvaisesti ja pitivät isäntänsä nollilla. Palkkioksi taistelusta JJK vei komeat kolme pistettä mukanaan Jyväskylään!

JJK nousi voitolla sarjassa toiseksi PS Kemin jälkeen ja on pelannut nyt jo 12 ottelua ilman tappiota. Seuraavaksi ottelut jatkuvat 5.8. Harjulla, kun kylään saapuu FC Jazz!

TPS - JJK 0-1 (0-0)

0-1 68' Antto Hilska

JJK:n kokoonpano: Teppo Marttinen, Joona Itkonen, Matti Lähitie, Antto Tapaninen, Niko Markkula, Jasin Abahassine, Iiro Järvinen, Robert Taylor, Mikko Manninen (c) (90+4' Jarkko Kosunen), Antto Hilska, Aleksis Lehtonen (84' Janne Kuhmonen).

Vaihdossa: Aram Hasanzada, Jarkko Kosunen (90+4'), Janne Kuhmonen (84'), Honar Abdi, Arjan Goljahanpoor, Severi Ikäheimo.