Turnausvoitto Jyväskylään – hyvä JJK!

25.01.2014

JJK voittoon Tammiturnauksessa

JJK jatkoi voitokkaita otteita Pietarsaaressa ja kaatoi kotijoukkue FF Jaron vahvan esityksen jälkeen lukemin 0-2 (0-1). Ottelu oli samalla Tammiturnauksen finaalipeli, joten Ketut kantoivat näin ollen turnauksen voittopokaalin Keski-Suomeen.

Vierasjoukkue aloitti maalinteon jo ottelun 8. minuutilla kun viime kauden paras maalintekijä Antto Hilska jatkoi maalitehtailujaan. JJK:n hyökkäys eteni hyvin oikealta laidalta ja Antto teki vahvan pystyjuoksun saaden pallon suoraan jalkaansa. Viime kesänä ainakin JJK:ta vastaan lähes ohittamattomana muurina esiintynyt Jaro-vahti Jesse Öst ei mahtanut mitään kun Hilu sijoitti pallon maaliin vuorenvarmasti.

Viininpunapaidat saivat ensimmäisellä puoliajalla lukuisia muitakin paikkoja, mutta lopullinen ratkaisu odotti toisen puoliajan jälkimmäisellä puoliskolla kun Benno Hanslian tykitti loppulukemiksi 0-2 nopean hyökkäyksen päätteeksi.

Kettujen harjoitusottelut jatkuvat perjantaina 7.2. kun JJK matkaa Joensuuhun kohtaamaan myös Ykkösessä pelaavaan Jipon.

FF Jaro - JJK 0-2 (0-1)

JJK:n maalit:

8' Antto Hilska, 82’ Benno Hanslian

JJK:n kokoonpano:

Janne Korhonen; Antti Maltsin, Antto Tapaninen, Teemu Lukkari, Bilal Velija (v); Benno Hanslian, Robert Taylor (60' Aleksis Lehtonen), Janne Kuhmonen (v), Topi Järvinen (80' Saku Leppänen; Jasin Abahassine (90' Jarkko Kosunen), Antto Hilska (63' Iiro Järvinen)

Vaihdossa: Joona Itkonen, Jarkko Kosunen, Saku Leppänen, Aleksis Lehtonen, Iiro Järvinen, Honar Abdi, Severi Ikäheimo (mv)