Tunde is back! Maanantai 11.7. julistettu kansainväliseksi Wusuzela-päiväksi

08.07.2011

Wusuzela-päivä maanantaina 11.7.Juhlistaakseen koko Keski-Suomen oman pojan Babatunde Wusun paluuta pelikentille ensi maanantai 11.7. on julistettu kansainväliseksi Wusuzela-päiväksi.

JJK toivoo kaikkien kettufanien ja muidenkin tundemielisten yhtyvän maan- ja miksei maailmanlaajuisestikin saattelemaan vuvuzelafanfaarein vakavasta loukkaantumisesta toipunut jalkapallolähettiläämme Tunde takaisin Harjun kentälle, jossa samaisena maanantai-iltana pelataan Veikkausliigan kamppailu JJK – RoPS. Tunde esiintyy näin ensimmäistä kertaa Harjun stadionilla JJK-paidassa vuosien tauon jälkeen.

Oman vuvuzelan omistajien sopii soitella instumenttiaan läpi päivän etenkin tasatunneittain, mutta varsinainen WUSUZELA-joukkopuhallus suoritetaan maanantaina klo 17:00, 90 minuuttia aikaisemmin ennen kuin tuomari viheltää illan liigakamppailun käyntiin. JJK:n oma wusuzela soi Harjun Vesitornista käsin, mutta jokainen voi yhtyä tähän yhteiseen ylistykseen omasta sijainnistaan.

HUOM! Huomioithan että vuvuzelan ääni on todella voimakas, joten valitse sijaintisi sen mukaan ettet aiheuta häiriötä muille ihmisille, eläimille tai vaaranna liikennettä. UEFAn säännöt myös kieltävät tuomasta vuvuzeloja ottelutapahtumaan, joten klo 17:00 suoritettavan joukkopuhaltamisen jälkeen jätä soittimesi kotikonnuille ja tule sitten ajoissa paikalle Harjun stadionille.

Tervetuloa takaisin Tunde!

JJK – RoPS maanantaina 11.7. klo 18:30 Harjulla. WUSUZELA-puhallus suoritetaan klo 17:00, ELIXIA ZUMBA alkaa klo 17:15 ja stadionin portit aukeavat klo 17:30.