Toukokuun Nordea-perhe palkittu

29.05.2016

2016-05-27_jjk-kpv_0005

Perjantain kärkimatsissa palkittiin kauden toinen Nordean kuukauden JJK-perhe.

JJK:n yhteistyökumppani Nordea haluaa muistaa myös futisarjen sankareita pyykinpesun ja kuljetusten ynnä muiden päivittäisten toimintojen parissa palkitsemalla JJK Junioreista joka kuukausi ”Nordean kuukauden JJK-perheen”.

Palkitseminen tapahtuu aina kuukauden viimeisessä kotiottelussa ja saa palkintona on lahjakortti Ravintola Vesilinnaan. Tällä kertaa palkittu perhe on JJK 05-joukkueesta Saarelan perhe – Joona, Niko, Tuija ja Jyrki. Perustelut kuuluvat seuraavasti:

”Saarelan perheen miehet ovat kaikki mukana JJK -toiminnassa – ja tämän tiiviin harrastamisen mahdollistaa perheen äiti Tuija. Kuten kaikki perheet tietävät, näin suuri osallistuminen harrastustoimintaan ei ole mahdollista ilman kotijoukkojen taustatukea. Siitä Tuijalle kiitokset.

Isä Jyrki on toiminut pitkään koko ikäluokan ja nyt edustusjoukkueen vastuuvalmentajana. Jylli on antanut suuren panoksen ikäluokan poikien valmennukseen ja mahdollistanut poikien monipuolisen kehittymisen. Jyllin tinkimätön omistautuminen joukkueen valmennukseen on kunnioitusta herättävää ja vetää mukanaan muutkin taustajoukot.

Pojat Joona ja Niko ovat olleet toiminnassa mukana jo vuosia ja tekevät aina hyvää työtä harjoituksissa ja peleissä.”

Lämpimät onnittelut koko perheelle!