Toimisto heinäkuussa osin suljettu remontin ja rallien vuoksi

07.07.2017

harju-tyomaa-alue-20170707

Otathan yhteyttä ennen asiointia kettutoimistolla!

JJK pelaa kenttäremontin vuoksi loput kaksi heinäkuun kotiotteluaan Vaajakoskella. Koska remontissa on tällä hetkellä sekä stadionin Ihantolantien puoleinen piha että kenttäalue, ei myöskään toimistoa voida heinäkuussa pitää avoinna normaalisti, sillä kulkua ja pääsyä toimistolle ei voida kaiken aikaa taata – kysäise siis etukäteen, ovatko ovet avoinna!

Vaikka toimistolle ei aina asioimaan pääsekään, on kettuväki toki töissä ja mahdollisimman paljon asioita kannattaakin hoitaa puhelimitse ja sähköpostilla – edustusjoukkueen toimistoväen yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta tästä klikkaamalla. Junioripuolen osalta toimisto on kesälomalla heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa.

Vaajakoskella sunnuntaina 16.7. ja maanantaina 31.7. pelattavien otteluiden yhteydessä myös toimisto siirtyy väliaikaisesti Vaajakoskelle – ottelupäivinä esimerkiksi lippuostosten merkeissä ei siis kannata suunnata Harjulle! Otteluiden edullisemmat ennakkoliput löytyvät tältä kaudelta tuttuun tapaan verkkosivuiltamme oikean laidan punaista Osta lippuja-painiketta klikkaamalla sekä Neste K asemilta Kirristä, Savelasta ja Tourulasta.

Neste Ralli valtaa Harjun

Viime vuosilta tuttun tapaan myös kauden 2017 Neste Rallissa ajetaan erikoiskokeet myös Harjulla ja suurimittaista tapahtumaa aletaan rakentaa jo alkuviikolla. Ralliviikon ajan eli 24.-30.7. toimisto onkin siksi suljettu – myös koko Harjun alue on osan aikaa suljettu muulta yleisöltä erikoiskokeiden takia.

Veikkausliigaa Vaajakoskella