Seuraavat kotiottelut Vaajakoskella – Harjulle takaisin elokuussa

05.07.2017

select-veikkausliiga-harju-2017

JJK pelaa heinäkuiset kotiottelunsa SJK:ta ja RoPS:a vastaan Vaajakoskella.

Harjun stadionin kenttäremontti on edennyt siihen vaiheeseen, että loput heinäkuun kotiottelut tullaan remontin vuoksi pelaamaan Vaajakoskella. Mikäli remontti etenee aikataulun mukaisesti, tullaan ottelua PS Kemiä vastaan 13.8. pelaamaan jälleen tutulla, mutta nyt osin uusitulla Harjulla!

Vaajakoskella pelataan sunnuntaina 16.7. SJK:ta vastaan ja maanantaina 31.7. RoPS:a vastaan – näiden välissä tehdään vierasreissu Vaasaan VPS:n vieraaksi.

Vaajakoskella katetusta pääkatsomosta rajataan pääkatsomokausikorttilaisten määrän mukaan kausarilaisten oma alue, josta kausikorttilaiset voivat valita oman istumapaikkansa – kausarilaisten ei siis tarvitse olla huolissaan pääkatsomopaikkansa menettämisestä. Muutoin Vaajakosken pääkatsomopaikat ovat irtolippumyynnissä.

Liikuteltavat katsomot, jotka Harjulla toimivat aurinko- ja päätykatsomoina, on jo viety Vaajakoskelle ja ne toimivat aivan vastaavaan tapaan katsomoina myös siellä pelattavissa otteluissa.

Linkki kuljettaa Vaajakosken matseihin!

JJK ja Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkin kanssa on sovittu Vaajakosken otteluiden suhteen yhteistyöstä – pelipäivinä Linkki kuljettaa kettukannattajat ilmaiseksi Vaajakoskelle JJK:n kauden 2017 kausikorttia tai ennakkolippua näyttämällä! Vaajakoskella Linkin lähin pysäkki on vain parinsadan metrin päässä stadionista.

Kausaria tai ennakkolippua näyttämällä voi ottelupäivinä kulkea ilmaiseksi Vaajakoskelle ja sieltä pois klo 16 – 22 välisenä aikana kaikilla linjoilla 1-39 sekä 42 (ainoana poikkeuksena 13M).

Esimerkiksi linjat 1,2 ja 3 kulkevat keskustasta suoraan Vaajakoskelle – reittihaku löytyy Linkin verkkosivulta: http://linkki.jyvaskyla.fi/

Otteluiden edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä – klikkaa punaista ”Osta lippuja”-painiketta sivun oikeassa laidassa!

Veikkausliigaa Vaajakoskella