Tietoa Vaajakosken järjestelyistä – kannattajille seisomakatsomo

30.04.2010

Tietoa Vaajakosken järjestelyistä

– kannattajille seisomakatsomo

 

Vaajakosken stadionin ympäristön tilarajoitteiden vuoksi JJK pyytää yleisöä huomioimaan muutamia seikkoja stadionille saapuessaan.

Katsojia pyydetään saapumaan paikalle ajoissa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan joukkoliikennettä ja kimppakyytejä. Keskustasta Vaajakoskelle liikennöivät Mennään Bussilla Oy:n ottelukuljetukset, sekä Jyväskylän liikenteen linjat 1, 2, ja 3.
Linnan hiekkakenttä Urheilutien varressa on varattu pysäköinnille.

JJK on myynyt toistaiseksi 1324 kausikorttia, joten Vaajakosken stadionin pääkatsomo on varattu kokonaan kausikorttilaisten käyttöön. Katsomossa ei ole numeroituja paikkoja.
Stadionin takasuoralla ja päädyissä on siirrettävät lisäkatsomot, joiden sijoittelussa on kuunneltu myös kannattajia.

– Kannattajien pyynnöstä pyhitimme Vaajakosken stadionilta toisen päädyn seisomakatsomoksi, seuran toimitusjohtaja Joni Vesalainen kommentoi.

JJK-TPS Vaajakosken stadionilla sunnuntaina 2.5. kello 18.30.
Liput 12e aikuisilta, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 8e (ennakkoon ostetut liput). Lapset (7-18 vuotta) 5e ja alle 7-vuotiaat vapaa pääsy.

Palloliiton Keski-Suomen Piirin junioripelaajien Fox Cardit ovat noudettavissa Jyväskylän Sportiasta perjantaina 10-16 ja sunnuntaina 12-16. Kotiavauksessa kelpaa vielä myös kauden 2009 Fox Card.