Tervetuloa Harjulle – käytännön infoa

20.08.2017

JJK - HJK HARJULLA klo 18:30

Tervetuloa osin uusitulle Harjun stadionille!

Harjun remontti on edennyt niin, että kettulauma pääsee pelaamaan omalla, tutulla kotikentällään. Remontti vaikuttaa kuitenkin edelleen jonkin verran järjestelyihin ottelutapahtumissa.

Stadionin pihaa Ihantolantien puolella on laajennettu ja samalla pienempi Ihantolantien porteista menee täysin uusiksi – portille johtava portaikko on edelleen työn alla ja portti siksi pois käytöstä.

Lipunmyynti ja sisäänkäynti stadionille tapahtuukin kahdelta portilta. Vesilinnan päädyn portti lipunmyynteineen on toiminnassa normaalisti. Pääportilla taas lippuja myydään kahdesta kettuautosta: Ihantolantien puolella lipunmyyntipisteinä on valkoinen ja punainen JJK-auto, joista valkoinen toimii myös noudettavien lippujen pisteenä.

Otteluisäntä Keskimaa myös tarjoaa 50 ensimmäiselle S-etukortilliselle perheelle pääsyliput pääkatsomoon! Liput (enintään kaksi aikuista ja kaksi lasta per perhe) voi noutaa punaisesta JJK-autosta.

Ennakkoliputhan ovat totuttuun tapaan myynnissä verkkosivuillamme sekä Neste K-asemilla Savelassa, Tourulassa ja Kirrissä.

Harjulle palatessa myös anniskelu ja VIP-tilat ovat jälleen normaalisti käytössä: Kettutasanne palvelee janoisia katsojia Vesilinnan päädyssä ja Vesilinna sekä Kettuklubi taas VIP-vieraita. Ne avaavat ovensa totuttuun tapaan tunti ennen ottelun alkua eli klo 17:30.

Nyt, kun palvelupisteitä on anniskelun myötä jälleen enemmän kuin Vaajakoskoskella, ei jokaisella palvelupisteellä ole korttimaksumahdollisuutta eli käteistä kannattaa varata mukaan!

Väkeä on odotettavissa paikalle runsaasti, joten saavuthan ajoissa paikalle ja varauduthan myös turvatarkastuksiin!

Jälleen myös Jälkipelit!

Harjulle paluun myötä myös Jälkipelit tekevät paluun. Ottelun jälkeen Revolutionissa onkin tarjolla jälleen niin matsipäivän tarjouksia kuin pelaajahaastattelujakin – tällä kertaa haastattelussa konkarikaksikko Matti Lähitie & Mikko Manninen!

revolution-jalkipelit-palaavat-jjk-hjk-20082017