Tervetuloa Eurooppaan!

08.05.2012
Pitkä odotus on ohi ja UEFA Europa Leaguen kausi 2012-2013 alkaa JJK:n osalta heinäkuun alussa. Kiitos uudistetun
kotistadionimme, pääsemme pelaamaan kilpailun kaksi ensimmäistä kierrosta Jyväskylässä – mahtavaa!
KAUSIKORTTILAISEN ETUOSTO-OIKEUS UEFA EUROPA LEAGUEN OTTELUIHIN
UEFA-otteluissa käytössä on vain pääkatsomon uudet kuppipenkit, joten paikkoja on tarjolla erittäin rajoitettu määrä.
JJK:n kausikorttilaisena sinulla on etuosto-oikeus omaan paikkaasi, jonka saat lunastettua kätevästi maksa-
malla oheisen laskun eräpäivään mennessä. Jos haluat ostaa useampiakin lippuja, lähetä sähköpostia liput@jjk.fi.

JJK - UEFA Europa League

 

Pitkä odotus on ohi ja UEFA Europa Leaguen kausi 2012-2013 alkaa JJK:n osalta heinäkuun alussa. Kiitos uudistetun Harjun ELY-stadionin, pääsemme pelaamaan kilpailun kaksi ensimmäistä kierrosta Jyväskylässä – mahtavaa!

 

KAUSIKORTTILAISEN ETUOSTO-OIKEUS UEFA EUROPA LEAGUEN OTTELUIHIN – TARKKAILE POSTIASI!

UEFA-otteluissa käytössä on vain pääkatsomon uudet kuppipenkit, joten paikkoja on tarjolla erittäin rajoitettu määrä. Kaikilla JJK:n kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus europelien lippuihin. Lähetämme tällä viikolla jokaiselle kausikorttilaiselle eurokirjeen, jonka mukana tulevan laskun eräpäivään mennessä maksamalla varmistat oman paikkasi Euroopan kentille.

Kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus hankkia myös useampia lippuja ja ainutlaatuisen jalkapalloelämyksen hinta on vain 45€. Jos haluat varmistaa sisäänpääsyn kortittomille ystävillesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen liput@jjk.fi ja ilmoita haluamasi lippumäärä sekä kausikorttipaikkasi niin lähetämme sinulle uuden laskun.

 

JJK:n EURO VIP -paketit

EURO VIP -PAKETIT – EUROOPPALAINEN ELÄMYS

Euro-ottelut ovat myös ainutlaatuinen mahdollisuus järjestää ikimuistoinen tilaisuus asiakkaillesi tai henkilöstöllesiTarjoamme yhteistyössä ravintola Vesilinnan kanssa erityisen EURO VIP -paketin, joka pitää sisällään upean kolmen ruokalajin euromenun Vesilinnassa nautittuna. Myös EURO VIP -paketteja on tarjolla hyvin rajoitettu määrä, ota heti yhteyttä Joniin (joni@jjk.fi, 044 583 1898) tai Panuun (panu@jjk.fi, 040 411 0033) ja varaa paikkasi!

 

JJK UEFA Europa League 2012 pelipäivät

ENSIMMÄISEN KIERROKSEN OTTELUPÄIVÄT

JJK:n ensimmäisen kierroksen vastustaja ratkeaa Sveitsin Nyonissa 25.6. järjestettävässä arvonnassa. Samalla varmistuu myös JJK:n kotiottelun ajankohta, joka on joko torstaina 5.7. tai torstaina 12.7. Arvontaa on mahdollista seurata suorana lähetyksenä internetin kautta ja tiedotamme ottelupäivästä välittömästi verkkosivuillamme.

 

VOINKO OSTAA LIPUN EUROPELIIN VAIKKA MINULLA EI OLE JJK:N KAUSIKORTTIA?

Lippuja JJK:n UEFA Europa Leaguen otteluihin on tarjolla äärimmäisen rajoitettu määrä. Koska kaikilla kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus europelien lippuihin, suosittelemme sinullekin kausikortin hankkimista vaikka kätevästi JJK:n verkkokaupan kautta. Kausikortin hankkiminen on ainut tapa varmistaa sisäänpääsysi euro-otteluihin ja samalla saat tietysti oman istumapaikan myös kaikkiin Veikkausliigan kamppailuihin.

Jos kaikki pääsyliput eivät mene JJK:n kausikorttilaisille, pieni määrä lippuja vapautuu kuitenkin myyntiin kesäkuun alkupuoliskolla. Jos et syystä tai toisesta voi hankkia itsellesi JJK:n kausikorttia, voit varata oman lippusi ensimmäisten joukossa ilmoittamalla yhteystietosi ja haluamasi lippumäärän sähköpostilla osoitteeseen liput@jjk.fi.