Tasan kaksi viikkoa kotiavaukseen – tässä kauden tavoite

23.04.2014

JJK-FC Viikingit ke 7.5. klo 18:30 Harjun stadionilla

Kauan odotettu kauden kotiavaus koittaa tasan kahden viikon päästä

Aina aurinkoinen Harjun stadion kuumenee äärimmilleen kun läpi pitkän talven käyttämättä viruneet kannustusvirret lähtevät taas raikumaan viriliisti viininpunaista kotijoukkuettamme hurraten.

Ennakkoliput kovasti kaivattuun kotiavaukseen ovat pian myynnissä sivustomme kautta. Ennakkolippuakin parempi ratkaisu on toki liittyä hetimiten yli 600 onnellisen kausikorttilaisen joukkoon käymällä verkkokaupassamme.

Ketuilla selkeät tavoitteet kauteen

JJK julkisti tämän kauden tavoitteet tänään keskiviikkona Helsingissä pidetyssä Ykkösen media-avauksessa. Ketut tavoittelevat ennätyskovassa Ykkösessä pääsyä paremmalle puoliskolle eli sijoja 1.-5.

Sijoitustakin olennaisemmat tavoitteet liittyvät kuitenkin suurempaan kuvaan.

– JJK:ssa on viime syksynä tehty selkeä urheilupuolen strategia jota on noudatettu ja jota tullaan noudattamaan, toimitusjohtaja Petro Punna linjaa.

Kuten talven aikanakin on jo käynyt vahvasti ilmi, kettuseura rakentaa vahvempaa perustaa pitkällä tähtäimellä ja ensisijaisesti oman juniorityön sekä vahvan paikallisuuden kautta. Uskoa valittuun polkuun on tullut niin yleisöltä, yhteistyökumppaneilta kuin myös talvikauden suorituksista pelikentillä.

– Joukkue on vastannut hienosti huutoon, vaikka toki nyt vasta tosipelien tulleen oikeasti punnitaankin arvot ja tekeminen. Uskomme että oikeat nuotit ovat nyt kuitenkin käsissä, nyt annetaan pasuunan (vai Pasoonan? toim. huom.) laulaa.

Tärkein mittari muualla

Kokonaisuutena merkittävimmät virstanpaalut ovatkin siis hyvin irrallaan sarjataulukosta.

– Tärkein tavoite on tiivistää yhteisöä, saada ihmisiä peleihin, aktivoida yrityksiä. Ei se toki haittaa jos samalla tulee urheilullistakin menestystä, Petro puntaroi.

Menestyksen varaan ei siis rakenneta, mutta toki siihen uskotaan vahvasti.

– Taistelun ja tiiviin joukkuepelaamisen kautta uskomme että joukkue kyllä menestyy. Valmentajilta ja tietysti pelaajilta itseltään tulee koko ajan viestiä että joukkuehenki on ennätyshyvä. Taistelulla, tuoreella asenteella ja periksiantamattomuudella kyllä pärjätään pitkälle, ja uskomme että tätä yleisökin haluaa, Petro päättää ja kehoittaa vielä kaikkia käymään kausikorttiostoksilla ennen ensimmäistä kotiottelua.

 

Ykkösen kotiavaus JJK-FC Viikingit keskiviikkona 7.5. klo 18:30 aina aurinkoisella Harjun stadionilla. Ennakkoliput pian myynnissä verkkosivujemme kautta. Kausikortit alk. 15€, myynnissä 24/7 verkkokaupassamme.