Tänään kotiottelussa vastassa LehPa – Samuel Lehtimäki uusi sopimuspelaaja

30.06.2019

Sunnuntaina tavataan taas Harjulla!

JJK:n kotiottelut saavat jatkoa, kun sunnuntaina 30.6. vieraaksi saapuu lehmolainen sarjanousija LehPa klo 15 alkavassa kamppailussa.

Pohjois-Karjalasta Kontiolahden Lehmosta kotoisin oleva Lehmon Pallo eli LehPa on yksi tämän kauden uusista tuttavuuksista Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa ja jyväskyläläiskatsojille muutenkin hieman eksoottisempi seura. LehPa on vuonna 1977 perustettu jalkapallon erikoisseura, joka on toiminut yhtenä suunnannäyttäjänä Itä-Suomessa myös maahanmuuttajien kotouttamistyössä.

LehPan sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä seitsemäs ja JJK löytyy puolestaan sijalta 2., kolme pistettä sarjaa johtavan FC Blackbirdin perässä. Kettupaidat potkaisivat kautensa käyntiin juuri LehPan vieraana toukokuussa, josta kotiintuomisina olikin komeasti avauspisteet lukemin 3-1. Ottelu oli pikään 0-0 -lukemissa JJK:n painostuksesta huolimatta, mutta lopulta vierasjoukkueen vyörytys tuotti tulosta reilun tunnin jälkeen, kun Olli Pöyliön laukaus muutti suuntaa puolustajasta ja painui verkon perukoille. Leevi Kemppainen iski vielä kahdesti reilun 10min sisään eikä lopun kavennusosuma tuonut juuri lohtua kotijoukkueelle vaan pisteet matkasivat kettulauman mukana Jyväskylään. LehPan tehokkain mies on tällä kaudella ollut nimensä mukaisesti neljästi osunut Väinö Häkki, joka iski komean maalin myös JJK:n verkkoon tuossa ottelussa.

JJK haki 3-1- voiton LehPan High Pine Lane -kentältä toukokuun sarja-avauksessa

LehPalla on tältä viikolta takanaan tappio AC BARCA:n vieraana ja JJK puolestaan jatkoi viime kierroksella siitä mihin edellisessä kotiottelussaan jäi eli hakemalla 4-1 -voiton Viitaniemen montussa keskiviikkoiltana pelatusta JPS:n isännöimästä Jyväskylän derbystä. Eeli Liukkonen, Niklas Kauppinen, Leevi Kemppainen ja Aatu Manninen osuivat jokainen kertaalleen. Liukkonen kasvatti johtoaan sarjan maalipörssin kärjessä joukkuekavereiden seuratessa tiukasti kannoilla ja Manniselle osuma oli puolestaan ensimmäinen edustusjoukkueen paidassa!
Kettupaidat ovat kasvattaneet maalieronsa kahdeksan pelatun ottelun jälkeen sarjan parhaaksi (32-6) ja kotona pelattujen otteluiden maalierokin on huimat 24-1 !

 

Samuel Lehtimäki JJK:n uusi sopimuspelaaja

JJK on tehnyt sopimuksen nuoren puolustajansa Samuel Lehtimäen kanssa. Tarkkasilmäiset ovatkin jo huomanneet Lehtimäen kokoonpanossa aiemmissa otteluissa, mutta nyt asia on myös virallista ja sopimus on tehty.  Talvi ja kevät meni loukkaantumisesta toipuessa, mutta nyt mies on päässyt vihdoin pelikuntoon ja valmis kilpailemaan peliajasta.

Topparin ja laitapakin tontilla viihtyvä vuonna 2000 syntynyt Lehtimäki on (Mikko Mannisen tapaan) Korpilahden Martin kasvatti ja siirtyi JJK:hon B-juniori-ikäisenä Jyväskylän Komeetoista kaudelle 2017. Lehtimäki teki viime kesänä Kettupaidassa Kolmosen debyyttinsä ja kuuluikin koko loppukauden ajan joukkueen luottopuolustajiin.

– Samuel on ollut nyt pitkään joukkueen mukana ja osoittanut ihailtavaa päättäväisyyttä ja halua ensinnäkin selättää vaivat ja sen jälkeen ottaa paikkansa joukkueesta. Rikkinäisen talven jälkeen ollaan päästy tilanteeseen, jossa Samuel pystyy jo haastamaan muut kilpailussa peliajasta, päävalmentaja Basam Elfadl kommentoi.

 

 

JJK – LehPa  30.6.19  klo 15, Harjun Stadion

Tapahtumainfo:

Ottelun lipunmyynti käynnistyy Harjun Stadionin Ihantolantien puoleisen sisäänkäynnin luona olevalla lipunmyyntipisteellä pelipäivänä klo 14:00 alkaen, jolloin myös tapahtuman portit aukaistaan.
Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös yleisimmät pankkikortit.
Erilaiset kulttuuri- ja liikuntasetelit tai niitä tarjoavien yritysten sirulliset maksukortit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

HUOM! Sisäänkäynti stadionille tapahtuu vain Ihantolantien puoleisesta pääportista. Saavuthan ajoissa välttääksesi sisäänkäynnin mahdollisen ruuhkautumisen.

Samasta paikasta eli lipunmyynnin yhteydestä saat noudettua itsellesi myös tilaamasi kausikortin, mikäli se on yhä noutamatta.
Voit lukea lisää kausikorteista osoitteessa: jjk.fi

Palloliiton viralliseen ottelun liveseurantaan pääset klikkamalla tästä

* * * * * * *

Lippuhinnasto JJK:n otteluissa kaudella 2019:

– Aikuiset 5e (HUOM! vain Viitaniemessä pelattavat ottelut)

– Aikuiset 10e (Harjulla pelattavat ottelut)
– Alennusryhmät 5e (Harjulla pelattavat ottelut)*

– Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy kaikkiin otteluihin!

*) alennusryhmät: opiskelija, työtön, eläkeläinen, varusmies