JJK:lle voitto HIFK:sta Talin hallissa

28.01.2012

JJK:n ja HIFK:n välillä Talin hallissa pelattu harjoitusottelu päättyi vieraiden 1-2-voittoon.

Ottelun ja Kettupaitojen ensimmäinen maali syntyi jo seitsemännellä minuutilla, kun Jani Virtanen vapautti Babatunde Wusun vauhtiin laidalta. Tunde jatkoi pallon maalin eteen, josta pienen hässäkän jälkeen Antto Hilska pääsi siirtämään pallon maaliin.

Kotijoukkue kuitenkin tuli tasoihin 23. minuutilla, kun keskitys vasemmalta laidalta tavoitti Kyle Luetkehansin maalin edustalta.

JJK:n vastausta ei tarvinnut odottaa kauaa. Kun 33 minuuttia oli takana, iski laidalla koko ottelun viilettänyt Hilska toistamiseen, jälleen Wusun ja Virtasen esityöstä.

Toinen puoliaika ei juuri ihmeitä tarjonnut ja näin 1-2 jäikin ottelun lopputulokseksi.