Takaisin kotiin: Edessä huippujännittävä loppukausi

15.07.2010
Takaisin kotiin: Edessä huippujännittävä loppukausi

JJK:n hienot otteet erityisesti vieraskentillä ovat pedanneet jyväskyläläisfaneille erittäin kiinnostavat asetelmat loppukesän ja syksyn kotiottelurupeamaan. Kauden lopuista 13 ottelustaan kettupaidat pelaavat peräti kahdeksan kotiyleisön edessä Harjulla.

– Etukäteen me pelättiin alkukautta ja vieraspeliputkea, että kuinka paljon ollaan muita perässä kun päästään kotiin Harjulle. Mutta joukkuehan käänsi homman aivan päälaelleen, toimitusjohtaja Joni Vesalainen taivastelee.

– En edes unissani olisi uskonut, että oltaisiin sarjan puolivälissä neljäntenä ja että kasassa olisi 19 pistettä joista 16 vieraspeleistä hankittuja. Tavoitteemme on silti edelleen sarjapaikka, mutta toivottavasti jo ennen loppukierroksia pääsemme keskittymään seuraavan kauden rakentamiseen.

Seuralle paluu Harjulle on erittäin iso asia paitsi imagollisesti, myös taloudellisesti. Olosuhteet ovat Harjulla paljon Vaajakoskea paremmat.

– On iso asia, että saadaan asiakastilat käyttöön ja Vesilinna mukaan pakettiin. Yritysmyynti on ollut alkukauden käytännössä pysähdyksissä, kun tiloja ei ole ollut, Vesalainen sanoo.

– Tämä on meille kuin uusi startti. Monesta suusta olen kuullut, että ihmisetkin odottavat Harjulle paluuta ikään kuin kausi alkaisi vasta nyt. On todella hienoa, että joukkue on pedannut kannattajille näin paljon seurattavaa loppukauden kotipeleihin.

Viime kaudella JJK saalisti kaikkineen 16 pistettä, kun nyt puolivälissä on kasassa jo kolme enemmän. Ennätyksellisen tasaisessa Veikkausliigassa on kesän ja syksyn aikana tarjolla paljon jännitettävää.

– Tässä on keskisuomalaisille hieno tilaisuus tulla Harjulle katsomaan, kun joukkue kamppailee isoista sarjapisteistä. Tällä hetkellä matkaa putoajan paikkaan on kymmenen pistettä ja kolmanteen sijaan kaksi, mahdollisuudet on vaikka mihin, Vesalainen makustelee.

 

JJK-VPS Harjun stadionilla maanantaina 19.7. kello 20.30.

tamu voitto