Taistelu tiivistyy Harjulla – perjantain derbykamppailussa vastassa JPS

19.09.2019

Perjantaina 20.9. on edessä jälleen yksi jännittävä Jyväskylän derby, kun JJK saa Harjulle vieraakseen paikallisvastustaja JPS:n klo 19 starttaavassa kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa. Kamppailusta ei panosta puutu, sillä Kettupaidat taistelevat yhä koko sarjan voitosta ja JPS puolestaan kolmannesta sijasta.

Kettupaidoilla on pelattuna 17 kaiken kaikkiaan 20:stä kierroksesta ja tilanne ei voisi olla juuri jännittävämpi. FC Blackbird johtaa JJK:ta pisteen turvin ja kärkikaksikko kohtaa toisensa vielä toiseksi viimeisellä kierroksella ensi viikolla, joten ketuilla on näin ollen mahdollisuus kiilata ”pulujen” ohitse sarjan voittoon. JPS löytyy kärkikaksikon takaa sijalta neljä, iskuetäisyydellä kolmatta sijaa pitävän joensuulaisen SC Riverballin takana.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun takanaan voitot edelliseltä kierrokselta. JPS voitti Harjulla pelaamassaan kotiottelussa viime kierroksilla vahvaan vireeseen äityneen PAVE:n 3-0 Hakim Hasanzadan ja Settyslas Loutelamion osumilla. Kettupaidat taistelivat puolestaan tärkeän vierasvoiton SC Riverballin vieraana Joensuussa lukemin 0-5. JJK juoksi syksyisissä oloissa pelatussa ottelussa ”Riveriltä” jalat alta Niklas Kauppisen ja Matias Sarlinin iskiessä maalit mieheen ja Robin Saastamoisen viimeistellessä hattutempun, nousten samalla maalipörssin jaetulle ykköstilalle FC Blackbirdin Tomi Petrescun rinnalle 17 osumallaan.

JJK:n ja JPS:n välisessä aiemmassa kohtaamisessa kesäkuussa Kettupaidat jyräsivät alkuun tasaiselta vaikuttaneen ottelun toisella jaksolla 1-4 -voittoon, Kauppisen, Eeli LiukkosenLeevi Kemppaisen ja Aatu Mannisen maaleilla. Odotettavissa on siis jälleen tiukka ja värikäs toisilleen varsin tuttujen pelaajien kohtaaminen, sillä isolla osalla JPS:n miehistöstä on myös JJK-taustaa.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi Viitaniemessä JJK:n 1-4 -voittoon

Kolmosen voittaja saa nousuoikeuden kauden 2020 Kakkoseen, nousupakkoa ei kuitenkaan ole. Mikäli voittaja ei halua nousta, nousupaikkaa tarjotaan sarjassa toiseksi sijoittuneelle joukkueelle.
JJK on varmistanut jo aiemmin vähintään toisen sijan sarjassa, sillä kolmannella sijalla oleva lähin uhkaaja Riverball on jäänyt jo 13 pisteen päähän.

JJK:n jäljellä olevat ottelut kaudella 2019:
pe 20.9. JJK – JPS, Harjun Stadion (klo 19)
ke 25.9. FC Blackbird – JJK, Harjun Stadion (klo 19)
pe 4.10. JJK – PAVE, Harjun Stadion (klo 19)

Perjantain JPS-kamppailu on samalla opiskelijaperjantai! Syksyn kunniaksi opiskelijoita hemmotellaan ottelussa lipputarjouksella: 2 opiskelijaa sisään yhden hinnalla (opiskelijakortteja esittämällä) eli 5 euron hintaisella opiskelijalipulla myös opiskelukaveri mukaan!

Klikkaa itsesi ottelun Facebook-tapahtumaan tästä.

Ottelussa on jaossa myös JJK:n perinteinen kausijulkaisu mallia 2019,  muista napata se mukaasi Harjulta.

* * * * *

Ottelun lipunmyynti käynnistyy Harjun Stadionin Ihantolantien puoleisen sisäänkäynnin luona olevalla lipunmyyntipisteellä pelipäivänä klo 18:00 alkaen, jolloin myös tapahtuman portit aukaistaan.
Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös yleisimmät sirulliset pankkikortit.
Erilaiset kulttuuri- ja liikuntasetelit tai niitä tarjoavien yritysten sirulliset maksukortit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

HUOM! Sisäänkäynti stadionille tapahtuu vain Ihantolantien puoleisesta pääportista.

Kioski palvelee kentän Vesilinnan puoleisessa päädyssä ja siellä maksuvälineenä käy käteisen lisäksi siis myös korttimaksu.

* * * * * * *

Lippuhinnasto JJK:n otteluissa Harjulla kaudella 2019:

– Aikuiset 10e
– Alennusryhmät 5e *

– Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy kaikkiin otteluihin!

*) alennusryhmät: opiskelija, työtön, eläkeläinen, varusmies

HUOM! Liput eivät ole numeroituja, joten paikkansa voi valita vapaasti.

* * * * * * *