Superjunnulauantain tuloksia

24.03.2012

Vehkalammella vietettiin JJK-junnujen superlauantaita keväisen vaihtelevassa säässä – taivaalta ehti päivän mittaan sadella kaikenlaista, mutta se ei nuoria jalkapalloilijoita haitannut!

 

SM-karsintaotteluiden osalta päivän aloittaneet JJK:n A-juniorit ottivat vahvalla esityksellä komean 3-0-voiton OLS:sta. Maalinteossa kotijoukkueesta onnistuivat Aram Hasanzada, Jarkko Kosunen ja Juuso Haapasaari.

 

B-juniorit puolestaan kärsivät omassa SM-karsintaottelussaan jo toisen perättäisen niukan 0-1-tappion, kun OLS vei pisteet toisen puoliajan alun maalilla. Vain hetkeä aiemmin Kettupaidat kolistelivat maalikehikkoa ja saivat myöhemmin pallon myös maaliin asti – maali kuitenkim hylättiin paitsiona.

 

Viereisellä Vehkalampi 1:lla puolestaan tahkottiin C15-ikäluokan Kai Pahlman-turnauksen Keskisuomen piirin karsintoja, joihin osallistuivat JJK-97, JJK-97 Sininen, PaRi ja Komeetat. 

 

Tiensä jatkoon ja myöhemmin yhdessä Itä- ja Kaakkois-Suomen piirien kanssa pelattaviin jatkokarsintoihin selvittivät varsin murskaavia voittoja ottanut JJK-97 sekä Komeetat. Roppakaupalla tsemppiä jatkoon!

 

BSM_JJK-OLS_240312

    Vehkalammella pelattiin melko tyypillisessä suomalaisessa kevätsäässä. Kuva ottelusta JJK B – OLS B.

 

 

TM