StudentWork vahvaan yhteistyöhön JJK:n kanssa

07.09.2011

StudentWork ja JJK vahvaan yhteistyöhön

Maanlaajuisesti toimiva henkilöstöpalvelujen moniosaaja StudentWork Sharper Oy laajensi toimintaansa Jyväskylään tänä kesänä ja osoituksena aktiivisesta asenteesta liittyi heti myös JJK:n yhteistyökumppaniverkostoon. 

– JJK:n vauhdikas meno yritysyhteistyöverkostojen rakentajana on meille aito etu ja suuri mahdollisuus Keski-Suomen talousalueella ja  valtakunnallisestikin. Haluamme myös osaltamme olla tukemassa paikallista huipputason jalkapalloa juniorityötä myöten, StudentWorkin Jyväskylän toiminnasta vastaava Juuso Hakala kertoo.

StudentWork tarjoaa motivoituneita nuoria osaajia alalle kuin alalle ja tekee tiivistä yhteistyötä korkeakoulujen ja muiden oppilaitosten kanssa. Yrityksen osaaminen ei rajoitu kuitenkaan vain uusien kykyjen vuokraukseen ja rekrytointiin, vaan Sharper-toimintojensa kautta asiakasyritysten käytössä on täysi paletti työkaluja myös asiantuntija- ja johtotason tehtävien täyttämiseen.

JJK toivottaa StudentWorkin tervetulleeksi yhteistyökumppaniverkostoonsa! Lisätietoja yrityksen toiminnasta löydät heidän kotisivuiltaan www.studentwork.fi.