Seuraa JJK:n vierasottelut Revolutionissa – ensimmäinen studio lauantaina 8.4.

05.04.2017

revo-ifkm-jjk-kisastudio-08042017

Kaikki JJK:n vierasottelut näkyvät kaudella 2017 Revolutionissa! Myös kotiotteluiden Jälkipelit jatkuvat totuttuun tapaan.

ISTV ja Ruutu+ näyttävät jokaisen Veikkausliiga-ottelun suorana lähetyksenä. Kettukannattajille on tarjolla yhteinen kotikatsomo ja olohuone keskellä kaupunkia, sillä Revolution näyttää kaikki JJK:n vierasottelut tulevalla kaudella! Otteluiden yhteydessä voimassa ovat Revolutionin live-tarjoukset.

Kerran kuussa luvassa on myös live-studio vieraineen ja haastatteluineen! Ensimmäinen studio järjestetään kauden avaavan, 8.4. pelattavan IFK Mariehamn-JJK-ottelun yhteyteen. Ensimmäisessä Kettustudiossa vieraina nähdään pelaajia, seuraihmisiä sekä illan juontaa tulevien kotiottelulähetysten selostaja Arttu Hämäläinen.

Kettustudio pidetään poikkeuksellisesti tulevana lauantaina Ravintola Helmen tiloissa, Revolutionin alakerrassa. Helmi palvelee kettufaneja edullisin studiojuomin ja Ravintola Revolution tarjoaa upean valikoiman maistuvia vaihtoehtoja wingseistä burgereihin ja aina kunnon pihviin saakka!

Kaudenavauksen kisastudion Facebook-tapahtumaan pääset osallistumaan täältä.

Jälkipelit jatkuvat

Tulevalla Veikkausliiga-kaudella myös kotiotteluiden jälkipelit jatkuvat tuttuun tapaan! Jokaisen kotiottelun jälkeen Revolutionissa on siis jälleen luvassa pelaajahaastatteluja sekä alennuksia JJK:n ottelulipulla tai kausikortilla.

Tervetuloa mukaan – ihan kohta mennään!

Veikkausliiga alkaa JJK:n osalta lauantaina 8.4. vierasottelulla IFK Mariehamnin vieraana – ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 23.4. HJK:ta vastaan. Onhan Sinulla jo ikioma kettukausikorttisi? –>> http://www.jjk.fi/ottelu/kausikortti/

KausikorttI2017_banneri_2001_finalISExtra_Veikkausliiga_JJK_banneri-980x400px