Seinäjoelta tuloksena tasapeli

08.12.2011

2-samu-nieminen-jjk2011

Samu Nieminen toimi joukkueensa kapteenina Wallsport Areenalla

 

JJK pelasi torstaina pikatahdilla järjestetyn harjoitusottelun Seinäjoen Wallsport Areenalla Ykkösen SJK:n vieraana. Hyvähenkinen ottelu päättyi 1-1-tasatulokseen, maalintekijöinä SJK:lta Toni Lehtinen ja JJK:lta testissä ollut Kim Palosaari.

 

Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti kolmessa 25 minuutin jaksossa. SJK aloitti ensimmäisen jakson todella väkevästi, mutta maalinteossa isännät eivät onnistuneet. Vaikka jakson edetessä myös vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan, tuli paras paikka puolen välin tietämillä kotijoukkueelle, kun kettupuolustuksen hieman herpaantuessa Lehtinen pääsi karkaamaan läpiajoon – JJK-maalia koko ottelun vartioinut Ville Viljala kuitenkin selvitti tilanteen hienosti, seurauksena vain kulmapotku. Alun SJK-rynnistyksen jälkeen ensimmäinen jakso oli tasaista ja molemmilta joukkueilta hiukan hapuilevaa peliä.

 

Toisen jakson alussa SJK siirtyi johtoon, kun Jari Nikkilä pääsi keskittämään ja Lehtinen veti tällä kertaa Viljalaa pidemmän korren puskien pallon maaliin. Maalin jälkeen hallinta oli hienokseltaan JJK:lla, joka haki aktiivisesti tasoitusosumaa ja olikin pariin otteeseen lähellä, mutta SJK-maalilla Tomas Karike torjui kettupaitojen yritykset. Tasoitusta saatiin odottaa aina kolmannen jakson loppupuolelle asti – ansaittu maali syntyi, kun Topi Järvinen keskitti oikealta laidalta komeasti maalille, josta Palosaari vähintään yhtä komeasti puski pallon maaliin. Loppujakso mentiin jälleen tasaisissa merkeissä ja näin lopputuloksena oli tapahtumiin nähden oikeutettu tasapeli.

 

JJK:lla oli matkassa varsin nuori ryhmä, koko joukkue kun koostui 90-luvulla syntyneistä pelaajista. Edustusringistä mukana olivat Viljala, Antto Hilska ja kapteenina toiminut Samu Nieminen, testimiehinä vahvasti keskikentän keskustassa esiintynyt Johannes Laaksonen, maalin puskenut Palosaari sekä molemmilla laidoilla ottelun mittaan viilettänyt, Vihtavuoren Pamausta viime kaudella edustanut JJK-kasvatti Adil Hatni, loppujoukkue koostui JJK:n omista A-junioreista. Kun myös kotijoukkue SJK:lla oli mukana useita testipelaajia ja vaihtoja sai tehdä rajoittamattomasti, oli peli hetkittäin hieman sekavaa. Kokonaisuudessaan nuoren JJK-ryhmän ilme oli kuitenkin varsin positiivinen – peli oli rohkeaa ja ennakkoluulotonta läpi ottelun ja jätti positiivisen kuvan useasta nuoresta kettupaidasta.

 

Seuraavan harjoitusottelunsa JJK pelaa tulevan viikon perjantaina FC KooTeePeetä vastaan.


TM