Kettupaidat haastaa torstaina tuplamestarin – sairastuvalta rohkaisevia uutisia

11.10.2011

8Manninen aiheutti harmaita hiuksia Zenelille ja Kansikkaalle

Manu ja kumppanit haastavat Erfan Zenelin ja Tuomas Kansikkaan HJK:n torstaina.

A-maajoukkue pelaa vielä tänä iltana vierasottelun Unkarissa, mutta JJK valmistautuu jo maaottelutauon jälkeiseen aikaan. Paluu liigakentille tapahtuu jo torstaina, kun Kettupaidat matkustaa Töölöön Veikkausliigan ja Suomen cupin mestaruudet jo varmistaneen HJK:n vieraaksi.

– Maaottelutauko mahdollisti pienen hengähtämisen ennen loppurutistusta. Palattiin maanantaina harjoituksiin ja joukkue näyttää erittäin nälkäiseltä, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

– On tietenkin mukava lähteä haastamaan tuplamestaria, kyllä meillä on iso halu voittaa HJK. Viime vierasreissusta sinne on paljon petrattavaa, ja siinä mielessä kalavelkoja maksettavana.

HJK:n Alexander Ring pelaa vielä tänään Budapestissa Suomi-paidassa, JJK:lta A-maajoukkuetehtävissä puolestaan on toppari Mikk Reintam. U21-joukkueen mukana viikonlopun olleet Niko Markkula ja Patrick Poutiainen ovat leirityksen jälijltä hyvässä iskussa. Kettupaitojen sairastuvaltakin kuuluu positiivisia uutisia, kun pitkään sivussa ollut Eero Korte ja jalkapöytänsä loukannut kapteeni Mikko Hyyrynen ovat harjoitelleet jo joukkueen mukana.

Torstain pelissä teemat ovat tutut. Vaikka edellisellä Töölön-visiitillä HJK pieksi Kettupaidat 6-2, ei Martonen halua tehdä omaan pelitapaan muutoksia.

– Meidän on vain pidettävä huoli etäisyyksistä, että pysytään tiiviinä ja pystytään pelaamaan sitä kautta syöttöpeliä. Mitä HJK:n mestaruuden varmistumiseen tulee, niin en usko että me siitä mitään tasoitusta saadaan. Heillä on niin laaja ja laadukas rinki, että nälkäisiä ja näyttöhaluisia pelaajia kyllä löytyy.