RoPS-JJK: Viljala pelaa Kettupaitojen maalilla

06.02.2011
RoPS-JJK: Viljala pelaa Kettupaitojen maalilla

JJK aloittaa sunnuntain Liigacup-ottelun Rovaniemellä yllättävällä maalivahtivalinnalla, kun kettupaitojen verkkoa varjelee lupaava Ville Viljala. Viime syksynä vuoteen 2014 asti JJK:in sitoutunut Viljala debytoi näin edustusjoukkueessa virallisessa ottelussa.

– Villelle tämä on hyvä mittari, enkä epäile etteikö hän selviä hommasta jos pelaa omalla tasollaan. Liigacupissa teemana on joukkueen, mutta myös jokaisen yksittäisen pelaajan kehittäminen ja tässä Villellä on loistava tilaisuus siihen, VIljalaa niin JJK:n nuorten joukkueissa kuin poikamaajoukkueissa valmentanut Jori Särkkä sanoo.

Muutenkin kokoonpanossa on runsaasti muutoksia lauantaihin nähden. Vammoja lauantain peli ei tuonut, kyseessä on puhtaasti pelaajien kierrättäminen.

– Oulussa jäi aika paljon energiaa kentälle. Kierrätetään vähän, että saadaan tuoreita miehiä kentälle, Särkkä toteaa.

JJK yöpyi lauantain ja sunnuntain välisen yön Kemissä, matkusti pelipäivän aamuna Rovaniemelle ja palaa sunnuntain mittaan takaisin Jyväskylään. Miniturnaus pohjoisessa huipentuu Rovaniemellä tänään kello 14 pelattavaan Liigacupin Pohjoislohkon otteluun RoPS-JJK.

JJK-logo-nobg-100x95pix 

12 VILJALA Ville

7 VIREN Anssi
25 REENTAM Mikk
5 PASOJA Juha
2 NIEMINEN Samu

26 VIRTANEN Jani
6 TUOMANEN Jukka-Pekka
14 GRUBOROVICS Tamás
10 KARI Tommi

20 WUSU Babatunde
     KAUTTO Niko

 

Vaihtopelaajat: 30 KORHONEN, 4 OKKONEN, 9 MANNINEN, 13 LATIKKA, 16 MARKKULA, 18 HYYRYNEN, TAYLOR