”Voitto ei jää paljusta kiinni” – voita kaveriporukallasi paljuelämys JJK:n pelissä!

26.06.2013
Voitto ei jää paljusta kiinni

 

Suomen kesä ja JJK:n kotimatsit – onko parempaa yhdistelmää?

No on – nimittäin Suomen kesästä ja JJK:n kotimatsista nauttiminen paljusta käsin!

 

JJK ja loistava yhteistyökumppanimme Lepikon Oy esittävät melkein maailman ensi-iltana ensimmäisen jalkapallostadionin, jossa futisnäytelmää voi seurata tunnelmallisesti paljussa lilluen. Huippulaadukas keskisuomalaisvalmisteinen kylpyri tarjoaa taatusti elämyksellisimmän tavan nauttia huippufutiksesta ja lämmitetty kylpyvesi takaa nautinnon vielä kauden viimeisissä peleissäkin.

 

Kylpemään mahtuu kuusi raavasta miestä/naista kerrallaan ja vierestä löytyy tietysti ehdalla Harvian kiukaalla varustettu sauna. Sekä paljusta että saunasta käsin on loistavat näkymät seurata peliä ja ruokatarjoilut voi halutessaan nauttia suoraan Kettusaunan terassilla.

 

Varaa Kettusauna paljuineen omalle henkilöstöllesi tai asiakkaillesi ja saat takuulla ikimuistoisen urheiluelämyksen. Kuuma kokonaisuus on käytössä kauden loppuun saakka kaikissa JJK:n kotipeleissä, lisätiedot ja varaukset Panun kautta panu(at)jjk.fi, 040 411 0033.

 

Mikä parasta – nyt voit voittaa itsellesi & ystävillesi aidon kettukylpykokemuksen!

 

Käy kommentoimassa JJK:n Facebook-yhteisössä tai lähetä meille yhteystietosi sähköpostilla jjk@jjk.fi sekä perustele samalla miksi juuri sinun pitäisi päästä nauttimaan kylpyelämyksestä. Paras perustelu palkitaan mahtavalla paketilla, johon kuuluu kuuden hengen pääsyliput, ruokailut sekä saunan ja paljun käyttö JJK:n kotiottelussa heinäkuun aikana.

 

Lepikon Oy

Lisätietoja Lepikon Oy:n loistavista kylpyreistä saat heidän kotisivuiltaan – onnea kilpailuun, kylpyrikasta kesää ja tervetuloa otteluihin!