”Tervetuloa Eurocupit, tervetuloa istuinkupit” – Harjun pääkatsomoon kuppi-istuimet jo tulevalle kaudelle!

26.01.2012

JJK Kuppipenkit saapuvat Harjulle

Jo parin kuukauden päästä tässäkin istutaan mukavalla kuppi-istuimella ja nautitaan hyökkäävästä keskisuomalaisesta huippujalkapallosta.


Keskisuomalaisten urheilunystävien pakkaspäiviä lämmittämään on juuri saapunut varsin mukiin- (tai pitäisikö sanoa kuppiin-) menevä uutinen: Harjun stadionin pääkatsomo saa uudet kuppi-istuimet jo ensi kauden alkuun mennessä.

Reippaasti kohentuvien katsomo-olosuhteiden ohella tämä mahtava uudistus mahdollistaa samalla JJK:lle UEFA Europa Leaguen aloituskierrosten pelaamisen omalla kotistadionilla.

Jyväskylän kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisolautakunta hyväksyi asian keskiviikkoisessa kokouksessaan ja investointiin vaadittavat rahat saadaan vuonna 2011 säästyneistä valtion liikuntapaikkarakentamisen tukiosuuksista.

– Makea juttu niin Jyväskylän jalkapallolle, yleisurheilulle kuin muillekin stadionin käyttäjille, todella isot kiitokset kaupungin suuntaan. Meille on myös vähintään yhtä tärkeätä että rahat saatiin tavallaan ”ulkopuolelta,” koska emme toki lähde arvottamaan näitä kohennuksia esimerkiksi päiväkotiremontteja tai vanhustenhoitoa tärkeämmäksi, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kiittelee.

Pääkatsomoon tulee mahtumaan noin 1900 kuppi-istuinta ja nämä asennetaan paikalleen maaliskuussa. JJK ilmoitti jo etukäteen että seura on valmis osallistumaan urakkaan isollakin työpanoksella, mutta ennakkotiedoista poiketen talkootyötä ei näillä näkymin tarvita vaan kuppi-istuimet asennetaan suoraan nykyisten puisten penkkirivien päälle.

– Tässä on syksystä asti tullut viikottain kyselyitä meidän kannattajilta että milloin voi tulla auttamaan, käsittämättömän upeata. Nyt tosiaan näyttää siltä että näitä valmistavia töitä ei tarvitsekaan tehdä, mutta toki täällä ollaan valmiita käärimään hihat ylös jos mitään muutoksia tulee, Vesalainen jatkaa innostuneena.

 

Täysin uudistunut pääkatsomo, tunnelmalliset valot ja enemmän otteluita kuin koskaan. Tilaa kauden 2012 JJK-kausikorttisi tästä!