PK-35 vei pisteet – nousupaikat karkasivat ulottumattomiin

10.10.2015

2015-10-10_jjk-pk-35_0018

PK-35 tyrmäsi JJK:n alkuhetkien kahdella maalillaan.

Alkuminuutit olivat tasaisia – Matti Lähitie iski aivan alkuhetkillä sivuvaparin jälkitilanteesta pallon maaliin, mutta tilanne oli liputettu paitsioksi. Sitten iskikin vierasjoukkue: ensin Miguez Mateo niittasi ottelun ensimmäisestä kulmapotkusta 0-1-maalin ja vain parin minuutin kuluttua Masar Ömer iski PK:n jo 0-2-johtoon. Näin JJK joutui kahden maalin takamatkalle jo ennen kuin kymmenen minuuttia oli täynnä.

JJK:n peli sekosi maalin jälkeen hetkeksi ja vain muutama minuutti 0-2-maalin jälkeen PK-35 sai JJK:n rangaistusalueella epäsuoran vapaapotkun. Mikko Manninen kuitenkin blokkasi vaparin kulmapotkuksi ja JJK selvisi vaarallisesta tilanteesta ilman kolmatta takaiskua.

Vähitellen kotijoukkuekin pääsi peliin mukaan ja JJK:kin alkoi saada maalipaikkoja. Tulosta ne eivät kuitenkaan tuottaneet ja tauolle mentiin 0-2-lukemista.

Toisella jaksolla JJK hallitsi ja haki vimmatusti maaleja. Paikkoja avautui lopulta useammallekin Kettupaidalle, mutta niistä huolimatta PK-35:n maali pysyi nollilla. Kun isäntien kiri ei realisoitunut maaleiksi, matkasivat pisteet Vantaalle alkuhetkien maalien turvin.

Tappion ja muiden otteluiden lopputulokset tarkoittivat sitä, että niin suoran nousijan kuin karsijankin paikat karkasivat ulottumattomiin – niinpä upea kausi ei lopulta johtanut tavoiteltuun liiganousuun. Kausi loppuu siis viikon päästä vierasottelussa Oulussa.

JJK - PK-35 0-2 (0-2)

Maalit:

0-1 Miguez Mateo

0-2 Masar Ömer

JJK:n kokoonpano: Janne Korhonen; Honar Abdi, Matti Lähitie (84' Jarkko Kosunen), Antto Tapaninen, Niko Markkula (v); Iiro Järvinen; Benno Hanslian (69' Settyslas Loutelamio), Tommi Kari (c) (69' Janne Kuhmonen), Jasin Abahassine (v), Mikko Manninen; Antto Hilska.

 

Vaihdossa: Teppo Marttinen (v), Joona Itkonen, Saku Leppänen, Jarkko Kosunen (84'), Janne Kuhmonen ('69), Settyslas Loutelamio (69'), Severi Vielma.

 

Tähtipelaajat:

***

**

*

 

Yleisöä: 2512