PK-35 vei niukasti kaksoiskohtaamisen toisenkin osan

09.06.2014

pk35-jjk_080614

PK-35 oli lopulta vahvempi myös kaksoisottelun toisessa osassa. Kapteeni Otto-Pekka Jurvainen teki tasaisessa ottelussa voittoon tarvittavan maalin heti tauon jälkeen, 48. minuutilla.

Ottelun kuva oli hyvin samankaltainen kuin edeltäneessä kohtaamisessa Harjulla: tasaista ja tarkkaa taistoa, jossa ei maalipaikoilla juuri juhlittu.

Ratkaisu nähtiin heti toisen jakson alussa. PK-35 sai luotua vetopaikkoja, joista JJK blokkasi kaksi ensimmäistä kutia. Kolmas kerta kuitenkin sanoi toden ja Jurvainen pääsi niittaamaan reppuun ottelun ainoan maalin.

Kettupaidat hakivat paikkaa tasoitukselle, mutta PK-35:n vahva puolustus näytti jälleen kyntensä ja takasi isännille voiton.

JJK:n tiukka kesäkuu jatkuu torstaina 12.6., kun AC Oulu asettuu vieraaksi kello 18:30 alkavassa ottelussa.

PK-35 - JJK 1-0 (0-0)

1-0 48' Jurvainen

JJK:n kokoonpano: Korhonen; Itkonen, Tapaninen, Vielma, Velija; T. Järvinen (83' Hilska), Leppänen, van Gelderen (v), Hanslian (62' Manninen); Kari, Abahassine (39'Lehtonen).

Vaihdossa: Ikäheimo (mv), Lehtonen (39'), Hasanzada, Kosunen, Kuhmonen, Hilska (83').