Pisteet jaettiin Ilveksen kanssa

12.10.2017

2017-10-12_jjk-ilves_0024

Harjulla ei torstai-iltana nähty maaleja, vaan pisteet jaettiin 0-0-tuloksella.

JJK aloitti ottelun terävästi ja sai luotua aivan alkuminuuteilla vaarallisen tilanteen Ilveksen maalille. Vierasjoukkue kuitenkin selvitti sen – ensin Mika Hilander pääsi väliin ja puolustus sai lopulta siivottua pallon yli päätyrajasta. Vierasjoukkue myös selvitti siitä seuranneen kulmapotkun ja pian peli kääntyikin Ilveksen haltuun.

Lopulta Ilves olikin ottelussa niskan päällä ja sai pariinkin kertaa pallon kehikoihin. Vajaan vartin kohdalla Tuco puski pallon ylärimaan ja toisella puolikkaalla rima kolisi Teppo Marttisen loistotorjunnan jälkeen. Marttinen esittikin jälleen useamman komean torjunnan.

2017-10-12_jjk-ilves_0033

Virkaveli Hilander Ilves-maalilla pääsi sen sijaan vähemmällä – JJK sai luotua kyllä tilanteita, mutta Ilveksen hyvin toiminut puolustus piti Kettupaidat pois vaarallisimmilta paikoilta. JJK sai vielä loppuhetkillä painostusjakson, mutta maaliin sekään ei johtanut.

Vaikka tasapeli mitalikandidaatin kanssa on hyvä tulos, ei se tyydyttänyt kettuleirissä – JJK olisi tarvinnut täyden pistepotin pysytelläkseen paremmin HIFK:n kintereillä. Nyt HIFK puolestaan voitti oman ottelunsa, joten ero karsijanpaikalle venyi jälleen ja on nyt kahdeksan pistettä, kun kolme kierrosta on pelaamatta – pisteiden valossa kaikki on siis edelleen mahdollista, mutta enää ei pistemenetyksiin ole varaa.

Ottelut jatkuvat maanantaina, kun Harjulle vieraaksi saapuu IFK Mariehamn.

JJK - Ilves 0-0 (0-0)

Maalit:

0-0

 

JJK:n avauskokoonpano: Teppo Marttinen, Honar Abdi, Matti Lähitie, Felix Gustavsson, Hindrek Ojamaa, Gaël Etock, Tommi Kari (c), Saku Leppänen, Mikko Manninen (64' Suoraniemi), Sasa Jovovic, Tomi Petrescu (78' Vielma).

 

Vaihdossa: Jere Pyhäranta (mv), Tuomas Koppelomäki, Verneri Välimaa, Samu Suoraniemi (64'), Samu Nieminen, Severi Vielma (78'), Aatu Manninen.

 

Tähtipelaajat:

*** Teppo Marttinen

** Iiro Järvinen

* Saku Leppänen

 

Yleisöä: 973

20171016-JJK-IFKM-ottelumainos-www-1