Perjantaina TPS:n vieraaksi kärkikamppailuun

01.09.2016

valmistavat-harjoitukset-tps-jjk-harju-20160901

JJK matkaa perjantaina Turkuun tiukassa kärkiottelussa!

Tilanne on äärimmäisen kutkuttava, sillä JJK, TPS ja AC Oulu ovat kaikki pisteen sisällä sarjan kärjessä – Kettupaidat pisteen verran kaksikkoa jäljessä. Neljänneksi viiden pisteen päähän JJK:sta nousi torstai-iltana FF Jaro, joka haki 0-3-voiton Oulusta.

Jälleen kyseessä on siis todellinen kuuden pisteen kamppailu – voitolla kumpi tahansa siis ottaa kärkipaikan haltuunsa, tasapelillä taas piikkipaikalle nousee TPS.

JJK hakee nyt paluuta voittojen tielle synkän viime viikon jälkeen. Maanantaina KTP myllytti Kotkassa taululle 5-0-lukemat, lauantaina taas JJK meni Harjulla Saku Leppäsen maalilla 1-0-johtoon, mutta lopulta EIF vei pisteet mukanaan Tammisaareen. Peli oli pitkään hyvin Kettupaitojen hallussa, mutta vapauttava ja ottelun pakettiin naulannut 2-0-maali jäi uupumaan. Lopulta vierasjoukkue sopeutui paremmin toisen jakson haastaviin, sateisiin ja myrskyisiin olosuhteisiin ja sai iskettyä viimeisen kymmenminuuttisen aikana ratkaisevat maalit.

Myös TPS:n viime viikko oli tappiollinen. Niinikään turkulaiset menivät sunnuntaina 0-1-johtoon Pietarsaaressa, mutta hurjaan vireesen yltynyt FF Jaro vei voiton lopulta 3-2-lukemin. Molemmat joukkueet janoavatkin nyt siis paluuta voittokantaan, eikä toisaalta kumpikaan varmasti halua hävitä.

vamistavat-harjoitukset-tps-jjk-2-harju-20160901

Kuluvan kauden osalta otteluvoitot joukkueiden välillä ovat tasan, sillä TPS voitti kesäkuussa oman kotiottelunsa ja JJK puolestaan heinäkuussa omansa. Pisteen edellä olevaa TPS:aa voidaan kotikentällään pitää ennakkosuosikkina, mutta ottelusta on odotettavissa tiukka ja tasainen.

– Lähdetään otteluun sopivalla rentoudella, ilman turhaa puristamista, mutta valmiina pistämään kaikki peliin. Ennen kaikkea lähdetään siitä, että pystytään pelaamaan ehjä peli joukkueena. Jos onnistutaan siinä, saadaan kyllä haluttu tuloskin, linjaa Juha Pasoja ottelun aattona.

JJK saa takaisin kokoonpanoonsa edellisottelun pelikiellon takia huilineen Matti Lähitien, Samu Suoraniemi puolestaan on vielä TPS-ottelun pelikiellossa. Aiemmin elokuussa FC Vaajakosken riveihin lainalle lähtenyt Arjan Goljahanpoor taas jatkaa naapuriseurassa lainasopimuksella kauden loppuun asti.

Loukkaantumisen taki sivussa ovat pitkäaikaisemmat potilaat Topi Järvinen, Teppo Marttinen ja Severi Vielma, muutoin kettulauma on kunnossa ja valmiina tärkeään kamppailuun!

Kisakatsomo Revolutionissa

Harjun Pojat lähtevät jälleen bussireissulle kohti Turkua, mutta mikäli et pääse hyppäämään mukaan reissubussiin ja Paavo Nurmi stadionille, on Jyväskylässä jälleen tarjolla kotikatsomo.

Ottelu näkyy Revolutionissa klo 17:30 alkaen ja saatavilla on myös kisaevästä tarjoushinnoin: kausikorttilaisille ja KSJPT ry:n jäsenille burgerit ovat matsin loppuun asti 12 euroa ja 10kpl wingsejä 8 euroa. Koko kisakansaa koskien taas kuuman kisakatsomon tunnelmaa ovat viilentämässä Live The Game -tarjoukset. Tervetuloa!

TPS – JJK perjantaina 2.9. klo 18:00, Paavo Nurmi stadion – kisakatsomo @ Revolution klo 17:30

TPS_JJK_2.9._Revolution