Perjantaina pelissä suuret panokset

24.08.2010
Perjantaina pelissä suuret panokset

JJK ja FC Lahti tahkoavat perjantaina Harjulla isoin panoksin. Maanantain upea Honka-taistelu petaa kotijoukkueelle otteluun asetelmat, joilla ainakin suora putoaminen jää voitolla hyvin etäiseksi mahdollisuudeksi.

– Yleisön tukea tarvitaan nyt jos koskaan. Me ollaan tosiaan oltu suomalaisen palloilun kummajainen, vieraista 19 pistettä ja kotoa neljä, mutta kyllä se vielä kääntyykin. Kyllä me kotonakin näitä pelejä hoidetaan, toimitusjohtaja Joni Vesalainen vakuuttaa.

– Pelissä on perjantaina liigapaikka ja Litmanen. Ottelun tärkeyden takia on aika lailla varmaa että Littikin nähdään Lahden joukkueessa. Hieno tilaisuus on siis paitsi tukea joukkuetta tärkeässä ottelussa, myös nähdä Suomen kaikkien aikojen pelaaja ensimmäistä kertaa Jyväskylässä. Meidän hienolle kotiyleisölle voisikin laittaa toiveen: jaksakaa vielä kerran. Teemalla tule ja tuo kaverisikin, kyllä joukkue vielä palkitsee kannattajansa.

JJK on seitsemän kierrosta ennen sarjan päätöstä taulukossa sijalla 10. Eroa viimeisenä suoran putoajan paikalla majailevaan Lahteen on kahdeksan pistettä ja karsijan paikkaa miehittävään AC Ouluun kolme. Vastaavasti sijalla kuusi oleva Inter on vain kaksi pinnaa Kettupaitojen edellä.

Maanantain Honka-voitto antaa hieman tilaa hengittää, mutta lisäpisteitä tarvitaan. JJK:lla on kuitenkin kaikki tukevasti omissa käsissä, sillä sen lopuista seitsemästä vastustajasta vain HJK pelaa selkeästi eri sijoituksista. Vesalainen korostaa, että Hongan kaataminen oli henkisesti kova juttu koko seuralle.

– Tämä oli meidän ensimmäinen voitto näistä suurista. Lähellä ollaan oltu niin HJK:a, Honkaa kuin TPS:akin vastaan, mutta voitto on puuttunut. Kyllä tämä antaa uskoa, toimitusjohtaja makustelee.

 

JJK ja FC Lahti kohtaavat Harjulla ensi perjantaina kello 19.00.
Alueliput otteluun myydään ennakkopisteissä torstai-iltaan saakka alennettuun hintaan, 10 euroa kappaleelta.

Vesalainen

JJKFC Lahti