Perjantaina julkistettu JJK Pelaajapörssi kerännyt sijoituksia jo yli 100 000€ edestä

23.10.2011

Gruborovics on yksi JJK Pelaajapörssin pelaajista.

Lauantaina voittomaalin heittänyt ja liigan maalintekijätilaston kärkipalleilla roikkuva Tamás Gruborovics on yksi lennokkaasti käynnistyneen JJK Pelaajapörssin pelaajista.

JJK:n edustusjoukkueen toimintaa pyörittävä osakeyhtiö JJK Keski-Suomi Oy julkisti kuluneella viikolla tuottohakuisille sijoittajille suunnatun uuden ainutlaatuisen sijoitustuotteen nimeltä JJK Pelaajapörssi.

– JJK:lla on riveissään lukuisia pelaajia joilla on mahdollisuus edetä urallaan kansainvälisiksi ammattilaisiksi. Pelaajapörssissä JJK myy sijoittajille tulevaisuuden siirtokorvaustuottojen odotusarvoa ja tuottosuhde on määritelty sijoittajien kannalta erittäin houkuttelevaksi, JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen taustoittaa uutukaista sijoitustuotetta.

JJK Pelaajapörssi avattiin virallisesti perjantaina 21.10. pidetyssä infotilaisuudessa ja osuudet ovat käyneet kovaa vauhtia kaupaksi jo viikonlopun aikana.

– Nyt sunnuntaina puoliltapäivin Pelaajapörssiin oli tullut sijoituksia jo 105 000€ arvosta. Nykyisen 12 pelaajan sijoituskorin maksimiarvo sijoittajille on 150 000€, joten enää 45 000€ mahtuu sisään ja sitten paketti laitetaan kiinni, Vesalainen avaa vauhdikasta käynnistystä.

– Jos on kiinnostunut kuulemaan tarkemmin mistä oikein on kyse tai tietää että tuttavapiiriä voisi kiinnostaa, kannattaa olla heti yhteydessä tänne päin, vielä on muutama sisäpiirin paikka auki, Vesalainen jatkaa ja kannustaa kiinnostuneita ottamaan yhteyttä pikaisesti.

 

Oletko kiinnostunut tarkemmin JJK Pelaajapörssistä? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Joni Vesalaiseen (joni@jjk.fi / 044 583 1898) niin kuulet enemmän.