Pelit jatkuvat – ketuilla kuusi tappiotonta matsia putkeen

05.08.2014

Topi Järvinen näyttää kieltä

Pelitaukojen sävyttämä heinäkuu on viimein takanapäin ja ketut palaavat normaaliin ottelurytmiin. Torstaina vieraillaan Valkeakoskella ja maanantaina korkataan aina aurinkoinen Harju kotipelien merkeissä – liity mukaamme!

Torstainen vierailu Valkeakoskella on kirjaimellisesti ykkösluokan kamppailu Ykkösessä kun kuntopuntarin kaksi kovinta joukkuetta mittaa vääntömomenttinsa vastakkain. Sarjakärki KTP:n (jonka JJK kaatoi upeasti edellisessä kotiottelussaan) karattua pienelle etumatkalle sarjataulukossa on erittäin tasaista, sillä kuusi joukkuetta mahtuu seitsemän pisteen marginaalin väliin. Ajantasaisen sarjataulukon löydät aina Ottelut-sivultamme.

Harju liekeissä maanantaina

Pirkanmaan reissun jälkeen hellitään viimein myös Keski-Suomen kettukansaa kun aina aurinkoinen Harjun stadion todistaa JJK:n ja FC Viikinkien välistä kamppailua maanantaina 11.8.

Puoli seitsemältä käynnistyvä ottelu on tärkeä molemmille osapuolille: kettulauma jahtaa kovaa vauhtia lisäpisteitä mitalisijoja tavoitellessaan kun taas sarvikypärillä on loppukirin paikka sarjapaikasta taistellessaan.

Futista, kettukamaa ja tekemistä lapsille

Huippufutiksen ja -hurmoksen ohella tarjolla on jälleen myös toivottua lisäkivaa ottelun tiimellyksessä. Supersuosion saavuttanut kettukirpputori tekee paluun ja tällä kertaa tarjolla on hyperharvinaisia pelipaitoja mm. JJK:n ensimmäisiltä kausilta Ykkösessä. Kirpputori aukeaa heti Harjun porttien singahtaessa levälleen klo 17:30, saavuthan ajoissa paikalle.

Kettunostalgian ohella myös perheen pienimmäisille on tarjolla yllätyskivaa tekemistä – tervetuloa koko perheen futismatsiin!

JJK - FC Viikingit maanantaina 11.8. klo 18:30 Harjun stadionilla

Edulliset ennakkoliput huippumatsiin voit ostaa kätevästi Lippupalvelun verkkopalvelusta klikkaamalla yllä olevaa kuvaa – tervetuloa!