Topi Järvinen näyttää kieltä

Pelitaukojen sävyttämä heinäkuu on viimein takanapäin ja ketut palaavat normaaliin ottelurytmiin. Torstaina vieraillaan Valkeakoskella ja maanantaina korkataan aina aurinkoinen Harju kotipelien merkeissä – liity mukaamme!

Torstainen vierailu Valkeakoskella on kirjaimellisesti ykkösluokan kamppailu Ykkösessä kun kuntopuntarin kaksi kovinta joukkuetta mittaa vääntömomenttinsa vastakkain. Sarjakärki KTP:n (jonka JJK kaatoi upeasti edellisessä kotiottelussaan) karattua pienelle etumatkalle sarjataulukossa on erittäin tasaista, sillä kuusi joukkuetta mahtuu seitsemän pisteen marginaalin väliin. Ajantasaisen sarjataulukon löydät aina Ottelut-sivultamme.

Harju liekeissä maanantaina

Pirkanmaan reissun jälkeen hellitään viimein myös Keski-Suomen kettukansaa kun aina aurinkoinen Harjun stadion todistaa JJK:n ja FC Viikinkien välistä kamppailua maanantaina 11.8.

Puoli seitsemältä käynnistyvä ottelu on tärkeä molemmille osapuolille: kettulauma jahtaa kovaa vauhtia lisäpisteitä mitalisijoja tavoitellessaan kun taas sarvikypärillä on loppukirin paikka sarjapaikasta taistellessaan.

Futista, kettukamaa ja tekemistä lapsille

Huippufutiksen ja -hurmoksen ohella tarjolla on jälleen myös toivottua lisäkivaa ottelun tiimellyksessä. Supersuosion saavuttanut kettukirpputori tekee paluun ja tällä kertaa tarjolla on hyperharvinaisia pelipaitoja mm. JJK:n ensimmäisiltä kausilta Ykkösessä. Kirpputori aukeaa heti Harjun porttien singahtaessa levälleen klo 17:30, saavuthan ajoissa paikalle.

Kettunostalgian ohella myös perheen pienimmäisille on tarjolla yllätyskivaa tekemistä – tervetuloa koko perheen futismatsiin!

JJK - FC Viikingit maanantaina 11.8. klo 18:30 Harjun stadionilla

Edulliset ennakkoliput huippumatsiin voit ostaa kätevästi Lippupalvelun verkkopalvelusta klikkaamalla yllä olevaa kuvaa – tervetuloa!