Pasoja jatkaa valmennusvastuussa – Martoselle kiitos kuluneista kausista!

01.07.2013

JJK:ssa käännettiin sunnuntai-iltana uusi lehti, kun loppuhetkien takaiskumaalilla 1-1-tasapeliin päättynyt ottelu Rovaniemen Palloseuraa vastaan sinetöi päävalmentaja Kari Martosen taipaleen JJK:n edustusjoukkueen päävalmentajana.

 

Vetovastuun ottaa toistaiseksi komean peliuransa viime kauteen päättänyt Juha Pasoja, joka on alkukauden toiminut Martosen apuvalmentajana sekä reservijoukkue FC Villikettujen päävalmentajana.

 

jjk-ifk_paso_ja_martsi_160613

 

 

Pronssia ja Eurooppaan – kiitos Martsi!

 

Martonen tuli JJK:n ruoriin kaudeksi 2010. Ensimmäinen kausi oli vaikea, mutta toisella paukkui jättipotti: Martsi teki joukkoineen keskisuomalaista jalkapallohistoriaa tuomalla Jyväskylään ensimmäinen jalkapallon pääsarjatason mitalin. JJK oli kärkipäässä pitkin kautta ja kauden päätteeksi Kettupaitojen kaulaan ripustettiinkin pronssiset mitalit.

 

Kiitoksena mitaleista nähtiin Jyväskylässä kaudella 2012 myös historialliset europelit, jotka jättivät unohtumattomat muistot jyväskyläläisten mieliin.

 

Alkukausi 2013 on ollut Kettupaidoille vaikea ja joukkue on nyt pisteellään hännänhuippuna – niinpä seurajohto päätyi lopulta vaikeaan ratkaisuun saadakseen kurssin käännettyä. JJK kiittää Martsia tämän vuosien varrella tekemästä kovasta työstä Kettupaitojen eteen ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon!