Osallistu JJK:n kannattajakyselyyn

10.05.2024

JJK:n kannattajille suunnatun kyselyn tavoitteena on seurata Palloliiton aloitteita jalkapalloon liittyvän vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edistämisen osalta. Haluamme JJK:ssa urheilullisen menestyksen lisäksi ottaa edistysaskeleita myös vastuullisuudessa ja tehdä seuratyössä osamme paremman tulevaisuuden hyväksi.

Kyselyn avulla voimme kerätä tietoa näiden asioiden nykytilanteesta, jotta voimme kehittää toimintaamme ja vahvistaa omaa identiteettiämme tekemässämme seuratyössä. Tätä tietoa haluamme kerätä tärkeimmiltä sidosryhmiltämme, kuten kannattajilta, joiden näkemykset ja kokemukset ovat ensiarvoisen tärkeitä esimerkiksi ottelutapahtumissa käymisen osalta.

Kyselyyn vastaaminen vie arviolta noin 15-20 minuuttia. Voit vastata kyselyyn nimettömästi, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme JJK:n kauden 2024 kausikorttia (kausikortin arvo 119€). Kysely on auki lauantaihin 18.5. asti, jonka jälkeen kausikorttien voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Vastaamalla kyselyyn parannat ymmärrystämme sekä toimintamme vahvuuksista että heikkouksista ja mahdollistat täten seuratoiminnan kehittämisen. JJK kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita käyttämästään ajasta sekä panoksesta seuran paremman tulevaisuuden eteen.

Kysely on tehty osana opintoja, yhteistyössä Jyväskylän sekä Prahan Kaarlen yliopiston kanssa.


Vastaamaan pääset täältä


Tai skannaamalla alta löytyvän QR-koodin: