Osaatko veikata JJK:n maalilukemat oikein haiparven keskellä – tahi hypättyäsi lentokoneesta?

10.01.2013

Veikkaus testaa

 

 

Veikkaus hakee extreme-testaajia haitankkiin, ralliauton kyytiin ja laskuvarjohyppyyn

Veikkaus etsii ennakkoluulottomia hurjapäitä testaamaan Veikkauksen uusien mobiilisivujen toimivuutta yllättävissä paikoissa. Puhelinpelaamisen nopeutta ja toimivuutta testataan  maalla, vedessä ja ilmassa.

 

Testaajiksi haetaan kolmea sukellustaitoista henkilöä, kolmea ralliauton kyytiin uskaltautujaa ja kolmea laskuvarjohyppääjää. Heille tarjotaan ainutlaatuisen elämyksen lisäksi uudet älypuhelimet, joilla he pääsevät kokeilemaan pelaamista keskellä vauhtia ja jännitystä.

 

Testaajien rekrytointi on käynnistynyt Veikkauksen nettisivuilla. Testitapahtumat taltioidaan ja niitä tullaan käyttämään Veikkauksen puhelinpelaamisen markkinoinnissa. Testaajiksi voivat hakea Veikkauksen rekisteröityneet asiakkaat.

 

 

{youtube}TxshJ9Z8wIo{/youtube}

 

 

Hae testaajaksi tästä!

 

 

Veikkauksen mobiilisivut uudistuvat

 

Veikkauksen mobiilisivut uudistuvat nykyaikaisemmiksi ja helppokäyttöisemmiksi. Älypuhelin- ja tablettikäyttäjille suunnatut sivut tuovat asiakkaiden ulottuville kattavan valikoiman Veikkauksen pelejä sekä esimerkiksi kartan asiakaseduista.

 

Puhelimella voi pelata myös tapahtuma-aikaista Live-vetoa suoraan katsomossa: urheilun ystävät voivat hankkia lisäjännitystä esimerkiksi futismatsin seuraamiseen veikkaamalla, kumpi joukkueista tekee seuraavan maalin. Myös arpavoittoja voi jatkossa jännittää puhelimellaan: alkuvaiheessa mukana on muun muassa Voice of Finland -Ässät.

 

Suomalaisten älypuhelinkäyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti, ja Veikkaus haluaa tarjota pelit asiakkaiden ulottuville myös silloin, kun kaupat ja kioskit ovat asiakkaan ulottumattomissa. Tulosten tarkastaminenkin onnistuu missä ja milloin vaan, kun sopiva laite on käden ulottuvilla. Uudistunut m.veikkaus.fi avautuu tammikuun lopussa.