Nordean JJK-perhe elokuun osalta palkittu

30.08.2016

2016-08-27_jjk-eif_0005

Lauantain JJK-EIF-ottelun yhteydessä palkittiin kauden kuudes Nordea-perhe.

JJK:n yhteistyökumppani Nordea haluaa muistaa futisarjen sankareita pyykinpesun ja kuljetusten ynnä muiden päivittäisten toimintojen parissa palkitsemalla laajasta kettuperheestä joka kuukausi ”Nordean kuukauden JJK-perheen”.  Palkitseminen tapahtuu kuukauden viimeisessä kotiottelussa ja kuukauden JJK-perheet saavat palkinnoksi lahjakortin Ravintola Vesilinnaan.

Tällä kertaa palkittiin Hiltusen perhe: Joni, Mico, Jimi, Ville ja Niina. Perustelut kuuluvat seuraavasti:

”Hiltusen perheen miehet ovat kaikki aktiivisesti mukana JJK -toiminnassa. Pojista Joni pelasi pitkään JJK-01-joukkueen mukana, Mico pelaa tällä hetkellä JJK-06-joukkueessa ja Jimi JJK-08-joukkueessa.

Kaikki pojat ovat ahkeria ja tunnollisia harjoituksissa kävijöitä ja hyviä pelikavereita joukkuetovereilleen.

Isä Ville on tuttu näky kentänlaidalla ja valmensi JJK-01-joukkuetta pitkään. Tällä hetkellä Ville toimii JJK-06-joukkueen vastuuvalmentajana, sekä auttaa JJK-08-valmennusta mahdollisuuksien mukaan.

Ville on tuttu näky myös seuran taitoharjoituksissa. Villen omistautuminen joukkueen valmennukseen on ollut aina kunnioitusta herättävää. Villeä voi kuvailla positiiviseksi, mutta samalla vaativaksi valmentajaksi.

Pelaajat ja joukkueen vanhemmat ovat aina arvostaneet Villen työtä poikien eteen. Perheen äiti Niina on tärkeänä tukena perheen yhteisessä harrastuksessa. Kotijoukkueen tuki mahdollistaa poikien aktiivisen harrastamisen. Siitä iso kiitos Niinalle.”

Sydämelliset ja onnittelut koko perheelle!

2016-08-27_0038