Nieminen loppukaudeksi Kettupaitaan lainasopimuksella

15.08.2016

nieminen-palaa-kettupaitaan-20160814

JJK vahvistuu jälleen yhdellä oman kylän pojalla, kun Samu Nieminen palaa kasvattajaseuraansa loppukauden ajaksi!

Nieminen palaa Kettupaitaan Veikkausliiga-seura Ilveksestä, jossa pelannut kaudesta 2015 lähtien. Toppari on edustuskelpoinen jo tänään, kun JJK matkaa kärkikamppailuun AC Oulun vieraaksi.

Kettupaidassa Nieminen on viimeksi nähty kaudella 2013. JJK putosi kauden päätteeksi Veikkausliigasta Ykköseen ja Niemisen uusi seura löytyi Liettuan pääsarjasta – osoitteena oli FK Kruoja Pakruojis. Nieminen pelasi FK Kruojan puolustuksessa suurimman osan otteluista tehden myös kaksi maalia ja pääsi kauden päätteeksi juhlimaan hopeamitalia.

Suomeen palattuaan puolustaja liittyi juuri Veikkausliigaan nousseen Ilveksen riveihin ja kuului kaudella 2015 keltapaitojen runkomiehiin. Kaikkiaan Niemisellä on tilillään 81 liigaottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia.

Nyt vuonna 1992 syntynyt kettutoppari palaa siis kotikaupunkiinsa ja kasvattajaseuraansa vahvistamaan puolustuspäätä syksyn kiivaassa nousukamppailussa. Vaikka JJK:n miehistö onkin muuttunut kaudesta 2013, on valtaosa joukkueesta Niemiselle jo ennestään hyvin tuttu. Mukana on yksi joukkuetoveri myös kuluvalta kaudelta, sillä Tomi Petrescu liittyi JJK:hon jo aiemmin niinikään Ilveksestä.

– Totta kai tänne on helppo tulla mukaan, kun melkein kaikki joukkueesta ovat jo ennestään tuttuja. Halusin itse palata takaisin, joten totta kai nyt tuntuu hyvälle olla täällä, Nieminen toteaa.

– Joukkue on nyt nuorempi, paikallisempi ja nälkäisempi kuin silloin kun lähdin. Pystyn itse tuomaan jengiin kokemusta ja taistelutahtoa – ja tietty lisää leveyttä rinkiin.

Loppukauden tavoitteista Niemisen vastaus on yksiselitteinen.

– Nousu takaisin Veikkausliigaan!

Samu ja muut Kettupaidat kohtaavat AC Oulun vieraskentällä klo 18:30 alkaen. Fanseat näyttää ottelun ja JJK yhdessä Elisa Viihteen kanssa järjestää kisastudion Forumin Elisa Shopitissa – lisätiedot täältä!

JJK_EIF_kotiottelu_27.8.