MYPA-JJK: Maalitili lauantain isäntiä vastaan avaamatta

07.05.2010


MYPA-JJK: Maalitili lauantain isäntiä vastaan avaamatta

JJK kohtaa lauantaina Veikkausliigan neljännen kierroksen ottelussa MYPA:n Anjalankosken Saviniemessä. Joukkueet lähtevät otteluun taulukon sijoilta 12. ja 4.
MYPA on kerännyt kolmesta ottelustaan kaksi tasapelipistettä maalierolla 3-5, kun JJK:n saldo on kaksi voittoa, tappio ja maaliero 3-2.

Veikkausliigassa JJK ei ole MYPA:n verkkoja pöllyttänyt, sillä viime kauden kohtaamisissa kyyti oli kylmää: Harjulla 0-1 ja Saviniemessä 4-0.
MYPA:n joukkueen ikonit Toni Huttunen ja Saku Puhakainen lopettivat viime kauden jälkeen, uusina niminä joukkueeseen ovat liittyneet muun muassa Konsta Hietanen ja Pele Koljonen.
Uusiutuneen joukkueen peli ei ole vielä loksahtanut uomiinsa.

– Nimilistaa kun katsoo, niin onhan heillä erittäin laadukas ryhmä. Joukkuetta ei kuitenkaan rakenneta hetkessä ja uusien pelaajien sisäänajaminen ottaa aikansa. Mutta mitä olen heidän pelejään nähnyt, se tarkentuu ja yhteispeli paranee koko ajan, JJK:n päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

– Siellä tietysti pieni paine varmasti jo avausvoitostakin on. Meidän täytyy pitää huoli, ettei sitä tule lauantainakaan.

MYPA
JJK
MYPA-JJK lauantaina kello 19.00.