MiPK-harjoitusottelusta tuloksena tasapeli

27.01.2020

JJK ja Kakkosen A-lohkossa tulevallakin kaudella pelaava Mikkelin Pallo-Kissat päätyivät lauantaina Vehkahallissa pelatussa harjoitusottelussa 1-1 -tasapeliin.

Kettupaidat lähtivät kamppailuun hieman vajaamiehisenä, kun peräti kymmenkunta pelaajaa oli sivussa kokoonpanosta erinäisistä syistä johtuen. Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä, mutta edellisviikonloppuna pelatun MP-treenimatsin tapaan vierasjoukkue pääsi viimeistelemään ensimmäisen osuman pallonmenetyksen seurauksena, juuri kun 20 minuuttia tuli täyteen.

JJK:lla oli oma paikkansa iskeä tasoitus heti perään, kun Maxim Nzeza ja Ville Kirvesoja pelasivat Robin Saastamoisen nokikkain maalivahti Johan Pihlajamäen kanssa, mutta MiPK-veska veti tällä kertaa pidemmän korren. Ensimmäisen jakson loppupuolella nähtiin vielä yksi vaarallinen tilanne vierasjoukkueen maalilla, kun topparin tontiltaan noussut Joona Itkonen jatkoi pallon vasempaan laitaan Saastamoiselle, joka pääsi keskittämään päätyviivan tuntumasta, mutta maalille nousseen tryout-pelaaja Samuel Arposen laukaus kolahti kuitenkin tolppaan. Arposen tolppalaukausta lähemmäs tasoitusta ei ensimmäisellä jaksolla lopulta päästy, vaan tauolle siirryttiin MiPK:n 0-1 -johdossa.

Toisella jaksolla JJK laittoi uuden vaihteen silmään ja otti ottelun pikkuhiljaa komentoonsa pitäen pallon pääasiassa vierasjoukkueen kenttäpuoliskolla koko jälkimmäisen puolikkaan ajan. Ottelun 55. minuutilla Kirvesojan pitkä pystysyöttö löysi pystyyn juosseen Eeli Liukkosen, jonka nosto karkasi kuitenkin hieman maalin yli. Tilanteesta seuranneen maalipotkun jälkeisen korkean prässin tuloksena Kirvesoja pääsi katkoon ja pallo löysi jälleen tiensä Liukkoselle, jonka ensimmäinen yritys kilpistyi maalivahti Pihlajamäkeen. Liukkonen ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan nosti maalivahdin eteensä torjuman pallon lopulta verkon perukoille ja tasoitti ottelun. JJK loi painetta ja haki vimmatusti voitto-osumaa koko viimeisen puoli tuntisen, mutta vedot viuhuivat pääasiassa hallin päätyseinään. 1-1 jäi siis lopulta myös ottelun lopputulokseksi.

Harjoitusottelut jatkuvat pienen tauon jälkeen jälleen lauantaina 8.2., kun Vehkahallissa vastaan astelee rakas paikallisvastustaja FC Vaajakoski klo 19:30 alkaen! Muut sovitut harjoitusottelut näet täältä.
Ennen FCV-kamppailua saadaan kettuleiristä myös lisää pelaajasopimusuutisia, joten pysyhän kuulolla.

JJK - MiPK: 1-1 (0-1)

0-1 Toni Neuvonen, 20'
1-1 Eeli Liukkonen, 56'

JJK:n avauskokoonpano:
Matti Artimo MV, Jonne Porkka, Joona Itkonen, Eduard Ciriaco, Juho Luoma, Ville Kirvesoja, Robin Saastamoinen, Lauri Paananen (46'), Eeli Liukkonen, Samuel Arponen (46'), Maxime Nzeza

Vaihtomiehet: Roope Järvinen MV, Rasmus Ervasti (46'), Eero Torkkola (46')