”Me olemme Harjulla, tule sinäkin!”

22.09.2015

meolemmeharjulla-tulesinakin-21092015

Kauden 2015 ratkaisuhetket ovat käsillä – tukeasi tarvitaan!

JJK on pelannut komean kauden ja Kettupaidat ovat tällä hetkellä toisena eli matkalla karsimaan paikasta Veikkausliigaan.

Kun pelaamatta on viisi ottelua, on nousun suhteen kaikki vielä omissa käsissä, sillä suoran nousijan paikkakin vain neljän pisteen päässä – kun JJK:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin kärkijoukkue PS Kemillä!

24092015-jjk-tps-ottelumainos-www

Jäljellä on enää kaksi kotiottelua – ja molemmat ovat varsin huikeita, sillä vieraaksi tulee sekä TPS että PK-35, joista molemmat ovat JJK:n tavoin kärkikahinoissa mukana. Tulevana torstaina luvassa onkin megakamppailu, kun turkulaiset saapuvat JJK:n vieraaksi!

JJK on koko kauden saanut nauttia upeasta tuesta – niin runsaslukuiselta kotiyleisöltä kuin vieraskentillä uskollisesti reissaavielta kannattajiltakin. Kauden ratkaisuhetket ovat käsillä nyt, joten toivottavasti Harju täyttyy kettukansasta viimeisissä peleissäkin!

Kauden loppuhuipennuksen kunniaksi raikastimme teeman kaikissa sosiaalisen median kanavissamme komealla, tuoreella joukkuekuvalla – samalla juhlistamme Instagram-tilillämme rikkoutunutta 700 seuraajan rajapyykkiä!

Kettujengi on jo Harjulla, tule sinäkin!

Seuraa Kettuja!