Markkula: ”Kiva tulla takaisin!”

19.11.2014

marsu_jjkstabaek_050712

Niko Markkula tekee paluun kasvattiseuraansa vuoden tauon jälkeen. Viime kausi kului Valkeakosken Hakassa, jossa loukkaantuminen häiritsi kautta.

– Aika huono kausi loppujen lopuksi itseltäni. Loukkaannuin talvella ja kesällä tuli sitten käsivamma, joka vei turhan ison osan kaudesta. Mutta nyt olen täysin kunnossa, valmiina aloittamaan täysillä treenit – ja koulun!

Markkula aloittaakin joulukuussa harjoitusten lisäksi myös merkonomiopinnot.

– Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta paluu Jyväskylään ja koulun aloittaminen oli lopulta paras vaihtoehto. Onkin nyt tosi hienoa tulla takaisin – ja kiva kuulua kerrankin joukkueessa vähän vanhempaan kaartiin, niin pääsee kyykyttämään nuorempia!, vuonna 1990 syntynyt Marsu nauraa.

– Haluan kuitenkin myös omalla esimerkilläni olla auttamassa nuorempia pelaajia näiden kehittymisessä. Onhan vanhemmilla pelaajilla nuoressa joukkueessa enemmän vastuuta omista tekemisistään niin, että toimii esimerkkinä muille.

Markkula pelasi viime kaudella myös ensimmäistä kertaa kasvattiseuraansa vastaan, vaikka käsivamma vesittikin paluun Harjulle vierasjoukkueen paidassa.

– JJK:ta vastaan halusi ihan erityisen paljon voittaa, oli niissä sikäli omanlaisensa lataus. Se harmittaa, että Harjulla joutui pelin katsomaan katsomosta käsi paketissa.

Tulevalla kaudella Marsu pääsee jälleen tositoimiin kotikentälleen tutussa kasvattiseuransa paidassa. Paluumuuttajalla onkin kotiyleisölleen terveisiä.

– Tervetuloa ensi kaudella Harjulle – erityisesti kaikki vapaat nuoret naiset!

”Kova paluumuuttaja”

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen saatuaan Markkulan takaisin joukkueeseensa.

– Kova paluumuuttaja! Marsu on jo tasonsa osoittanut ja pystyisi aivan hyvin pelaamaan Veikkausliigassakin, hän tulee varmasti olemaan isossa roolissa ensi kaudella.

Marsu on urallaan pelannut niin puolustuksessa kuin keskikentälläkin – Pason sunnitelmat ovat kuitenkin selvät.

-Saatiin nyt pätevä seuraaja viime kaudella oikeana pakkina pelanneelle Bilylle (Bilal Velija). He ovat pelaajinakin melko samantyylisi. Kunhan saadaan mies pidettyä kasassa, niin varmasti Marsukin kehittyy vielä entisestään!

PS. Kausikortit ensi kaudelle täältä!