Maaottelutauolla treenit Peurungassa

08.10.2016

Peurungan 130 metriä pitkä sisävesiliukumäki on Pohjoismaiden suurin

Maaottelutauko mahdollisti Kettupaitojen rennot perjantaitreenit

Tällä hetkellä Suomen maajoukkueen pelatessa omia tärkeitä MM-karsintojaan, on seurajoukkueilla normaalista poiketen vapaa viikonloppu joukkueen yhteisistä harjoituksista. Joukkue vieraili eilen maaottelutauon mahdollistamana Laukaalla, Peurungan upeassa kylpylässä nauttien porealtaista, vesiliukumäestä, monipuolisesta saunatarjonnasta sekä tietysti muutaman tunnin kylpemisen jälkeisestä maittavasta lounaspöydästä.

Maalivahtivalmentaja Janne Korhonen kellotti sisävesiliukumäen päivän parhaan ajan

Maalivahtivalmentaja Janne Korhonen kellotti sisävesiliukumäen päivän parhaan ajan

 

Syyslomaviikko lähestyy ja Peurunka tarjoaakin kaikille kettuperheen jäsenille monenmoista aktiviteettia vesikiipeilyradasta hohtokeilaukseen! Lue lisää Peurungan syyslomatarjonnasta ja hyödynnä yhteistyötarjous Peurunka-mobiilisovelluksen avulla –> http://www.peurunka.fi/

 

 

2 ottelua, panoksena Veikkausliiga-paikka

Kaudelle 2016 kierroksia Ykkösessä on enää jäljellä kaksi ja seuraava Kettupaitojen ottelu pelataan vieraskentällä Valkeakosken Hakan vieraana viikon kuluttua lauantaina 15.10. JJK-kannattajat matkaavat jälleen kettupaitojen tueksi ja ovat valmiita antamaan kaiken mahdollisen tuen katsomossa! Viimeinen ja samalla Veikkausliiga-paikkojen kannalta äärimmäisen jännittävä kierros pelataan Jyväskylässä 22.10. lauantaina, kun klo 15:00 Harjun stadionille vastaan astelee sarjakolmantena vaaniva AC Oulu. Nyt jos koskaan kannattaa hankkia ennakkolippusi mobiilikauppa Zupticketistä!

Miesten Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan ja toiseksi sijoittunut karsii nousustaan kaksiosaisessa karsinnassa Veikkausliigan toiseksi viimeiseksi sijoittuneen kanssa.

HAKA-JJK Valkeakoskella 15.10. klo 15