Loppiaisen Lumilinnatalkoot houkuttelivat Jyväsjärven jään täyteen väkeä

10.01.2011

Reippaat-talkoolaiset

Reippaat talkoolaiset työn touhussa JJK:n ja Kirittärien järjestämissä Loppiaisen Lumilinnatalkoissa

 

Loppiaisen Lumilinnatalkoot houkuttelivat Jyväsjärven jään täyteen väkeä

Reipashenkinen koko perheen ulkoilutapahtuma alkoi jo aamusella, kun ahkerimmat JJK:n kannattajat pääsivät jälleen lumikolien varteen. Tällä kertaa ei kuitenkaan puhdistettu pelikenttää vaan kerättiin tuikitärkeää rakennusmateriaalia perheen pienimmille, sillä luvassa oli äärimmäisen haastava projekti jonka aikana lapsukaiset pääsivät rakentamaan valtavan lumilinnan aivan Jyväskylän sataman Kotakahvilan viereen.

Tohina kävi täysillä heti alusta alkaen ja päivän mittaan sadat lapset ja lapsenmieliset pääsivät osallistumaan lumiarkkitehtuuriin käytännön tasolla. Välillä käytiin hörppimässä kuumaa mehua ja lämmittelemässä Kotakahvilan puolella, sitten palattiin taas työn touhuun. Lopputulos, hieno 25-neliöinen yksiö/lumilinna kelpaisi niin luksustason opiskelijaboksiksi kuin vaikka pitopaikaksi kuninkaallisille häillekin, niin komea lasten alusta loppuun rakentamasta lumilinnasta tuli.

JJK kiittää yhteistyökumppaneitaan Kirittäriä, Kotakahvilaa, Jyväskylän kaupunkia, lumilinnamestari Stig Rönnkvistiä ja ennen kaikkea kaikkia ahkeria talkoolaisia taustavoimineen! Jos et itse päässyt paikalle loppiaisena, lumilinnaa voi mennä ihailemaan vielä pitkään Jyväskylän satamaan, olettaen tietenkin että niin säätila kuin ohikulkijoiden sympatiat ovat linnallemme myötäisiä.

 

Nuoret-arkkitehdit

Nuoret arkkitehdit keskittyivät työhönsä millintarkasti.

 

Valmis-linna

Valmis linna keräsi paikalle paljon uteliaita ja JJK:n sekä Kirittärien liput liehuivat ylväästi leudossa lounaistuulessa.

 

Kirittaret-mukana

Kirittärien pelaajatkin kantoivat kortensa kekoon ja paikalla oli myös YLE:n kuvausryhmä.

 

Fanit-kolaamassa

Uskollisen JJK-fanin tunnusmerkit: suuri sydän, kausikortti ja lumikola.