Linkki kuljettaa ilmaiseksi Vaajakosken kotiotteluihin

13.07.2017

Linkillä kuljetus ilmaiseksi!

JJK pelaa heinäkuussa kaksi kotiotteluaan Vaajakoskella. Linkillä pääset matkaamaan Vaajakoskelle ja sieltä pois veloituksetta!

Otteluista ensimmäinen pelataan sunnuntaina 16.7., kun JJK saa vieraakseen SJK:n – maanantaina 31.7. Kettupaidat taas isännöivät RoPS:aa.

JJK:n ja Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkin välillä on sovittu Vaajakosken otteluiden suhteen yhteistyöstä – pelipäivinä Linkki kuljettaa kettukannattajat ilmaiseksi Vaajakoskelle JJK:n kauden 2017 kausikorttia tai ennakkolippua näyttämällä! Vaajakoskella Linkin lähin pysäkki on vain parinsadan metrin päässä stadionista.

Kausaria tai ennakkolippua näyttämällä voi ottelupäivinä kulkea ilmaiseksi Vaajakoskelle ja sieltä pois klo 16 – 22 välisenä aikana kaikilla linjoilla 1-39 sekä 42 (ainoana poikkeuksena 13M).

Esimerkiksi linjat 1,2 ja 3 kulkevat keskustasta suoraan Vaajakoskelle – reittihaku löytyy Linkin verkkosivulta: http://linkki.jyvaskyla.fi/

Molempien otteluiden edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä verkkosivuillamme oikean laidan Osta lippuja-painikkeen kautta sekä Neste K-asemilla Kirrissä, Tourulassa ja Savelassa.

Tervetuloa toisellekin Kettupaitojen kotikentälle Vaajakoskelle!

Veikkausliigaa Vaajakoskella !