Linkillä kuljetus ilmaiseksi!

JJK pelaa heinäkuussa kaksi kotiotteluaan Vaajakoskella. Linkillä pääset matkaamaan Vaajakoskelle ja sieltä pois veloituksetta!

Otteluista ensimmäinen pelataan sunnuntaina 16.7., kun JJK saa vieraakseen SJK:n – maanantaina 31.7. Kettupaidat taas isännöivät RoPS:aa.

JJK:n ja Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkin välillä on sovittu Vaajakosken otteluiden suhteen yhteistyöstä – pelipäivinä Linkki kuljettaa kettukannattajat ilmaiseksi Vaajakoskelle JJK:n kauden 2017 kausikorttia tai ennakkolippua näyttämällä! Vaajakoskella Linkin lähin pysäkki on vain parinsadan metrin päässä stadionista.

Kausaria tai ennakkolippua näyttämällä voi ottelupäivinä kulkea ilmaiseksi Vaajakoskelle ja sieltä pois klo 16 – 22 välisenä aikana kaikilla linjoilla 1-39 sekä 42 (ainoana poikkeuksena 13M).

Esimerkiksi linjat 1,2 ja 3 kulkevat keskustasta suoraan Vaajakoskelle – reittihaku löytyy Linkin verkkosivulta: http://linkki.jyvaskyla.fi/

Molempien otteluiden edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä verkkosivuillamme oikean laidan Osta lippuja-painikkeen kautta sekä Neste K-asemilla Kirrissä, Tourulassa ja Savelassa.

Tervetuloa toisellekin Kettupaitojen kotikentälle Vaajakoskelle!

Veikkausliigaa Vaajakoskella !