Käytännön infoa sunnuntain kotiotteluun Vaajakoskella

13.07.2017

DCIM100GOPRO

JJK pelaa heinäkuussa kaksi kotiotteluaan Vaajakoskella.

Ensimmäinen otteluista on edessä sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu SJK. Maanantaina 31.7. JJK puolestaan isännöi RoPS:aa. Luonnollisesti moni asia muuttuu stadionin vaihdoksen myötä – tässä infoa Vaajakosken kotiottelutapahtuman käytännön järjestelyistä!

Otteluun saapuminen

Ilmainen Linkki-kyyti: Jyväskylän seudun joukkoliikenne Linkki kuljettaa kettukannattajat ilmaiseksi otteluun! Ottelupäivänä klo 16 – 22 välisenä aikana Linkkien linjat 1-39 sekä 42 (ainoana poikkeuksena 13M) kuljettavat Sinut ilmaiseksi Vaajakoskelle ja sieltä pois, kun näytät JJK:n kauden 2017 kausikorttia tai ennakkolippua. Lähimmät bussipysäkit ovat Vaajakoskella aivan stadionin tuntumassa.

Edullisemmat ennakkoliputhan ovat kaiken aikaa myynnissä verkkosivuillamme oikean laidan punaisen Osta lippuja-painikkeen kautta sekä Neste K-asemilla!

Pysäköinti: Harjun tavoin myöskään Vaajakosken liikuntapuiston yhteydessä ei varsinaisesti ole omaa pysäköintitilaa. Lähialueiden parkkitiloja voi kuitenkin hyödyntää – parkkipaikkoja löytyy esimerkiksi Vesmannintien ja Savonmäentien välissä (vanhan S-marketin paikalla), Urheilutien varresta K-Market Vaajakosken takana tai hieman kauempana Urheilutiellä löytyvältä hiekkaparkkipaikalta.

Ilmaisella Linkki-kyydillä on myös helppo välttää pysäköintiongelmat!

Sisäänkäynnit: Stadionille on kaksi sisäänkäyntiä. Pääportti on Urheilutiellä ja pienempi päätyportti taas Savonmäentiellä stdionin uimahallin puoleisessa päädyssä.

Lipunmyynti: Molemmilla stadionin porteilla on normaalisti palveleva lipunmyyntipiste, pääportilla Harjun tapaan myös noudettavien lippujen piste. Portit aukeavat  ja lipunmyynti alkaa normaalisti tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:30. Ennakkoliput ovat myynissä verkkosivuillamme sekä Neste K-asemilla Kirrissä, Savelassa sekä Tourulassa.

Vieraskannattajat: Vieraskannattajille on oma sisäänkäynti aurinkokatsomon puolella, koulun pihan kautta. Vieraskannattajien oma katsomonosa on aurinkokatsomon päässä, vastaavalla paikalla kuin Harjulla.

Linkillä kuljetus ilmaiseksi!

Katsomot ja palvelut

Pääkatsomo: Vaajakosken katetussa pääkatsomossa on neljä lohkoa, jotka on JJK:n kotiotteluissa numeroitu lohkoiksi 1-4. Kuppipenkkejä tai numeroituja paikkoja ei ole, mutta lohko 1 on kokonaisuudessaan varattu pääkatsomokausikorttilaisille ja kukin kausarilainen voi valita sieltä mieleisensä istumapaikan. Lohkossa 4 puolestaan on kannattajakatsomo.

Aluekatsomot: Takasuoralla eli aurinkokatsomossa on Harjultakin tuttuja siirreltäviä katsomoita, joista aurinkokatsomolipulla tai kausikortilla voi valita mieleisensä istumapaikan.

Lastenpiste: Perheen pienimmille kettukannattajille löytyy oma leikkipiste myös Vaajakoskella. Lastenpiste löytyy aurinkokatsomon puolelta, pääkatsomosta nähden oikealta reunalta, kuten Harjullakin.

Kioskit: Katsojia stadionilla palvelee yhteensä neljä kioskia. Kaksi kioskia löytyy pääkatsomosta ylätasanteelta – yksi katsomon molemmista päistä. Aurinkokatsomossa takasuoralla on yksi kioski, joka palvelee myös vieraskannattajia. Neljäs kioski löytyy stadionin uimahallin puoleisesta päädystä.

Muut palvelupisteet: Stadionilla on myös Harjulta tuttu erillinen kahvipiste niille, joilla kolottaa vain kahvihammasta, sekä erillinen fanituotteiden myyntipiste. Molemmat löytyvät pääkatsomon alta pääportin sisäänkäynnin yhteydestä, josta löytyvät myös WC:t.

Metro-tukku tarjoaa kesän kunniaksi jäätelön 200 ensimmäiselle otteluun saapuvalle! Myös jako myös samassa paikassa.

Media: Mediapaikat ovat pääkatsomossa lohkon 3 yläreunassa. Mediatila sekä ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus löytyvät sisätiloista, jonne kuljetaan pääkatsomon ylätasanteelta. Muutoin käytännöt ovat samat kuin Harjulla pelattavissa otteluissa.

Anniskelua Vaajakosken stadionilla pelattavissa otteluissa ei ole, eikä myöskään erillisiä VIP-tiloja ole. Vaajakoskella pelattavien otteluiden yhteyteen ei myöskään järjestetä Jälkipelejä.

 Lämpimästi tervetuloa!

Veikkausliigaa Vaajakoskella !