Liigacup: Vuoden toinen reissu Turkuun

28.01.2013

lc_tps-jjk_2013-01-25JJK lähtee jahtaamaan Liigacupissa vuoden avausvoittoaan tiistaina, kun matka käy jälleen Turkuun. Tällä kertaa vastassa on FC Inter – ottelu alkaa Javenture-Areenalla kello 15.

 

Kettupaidat ovat pelanneet kauden 2013 Liigaucupia kaksi ottelua, joista ensimmäisestä tuloksena oli maaliton tasapeli FC Lahden vieraana ja niukka yhden maalin tappio TPS:n vieraana perjantaina.

 

Inter on aloittanut vuotensa vastaavasti: ensin sinimustat pelasivat tasan paikallisvastus TPS:n kanssa ja kärsivät sitten niinikään 1-0-tappion FC Lahdelle – molemmilla on siis hakusessa kauden ensimmäinen täysi pistepotti. JJK:n kaksi ensimmäistä ottelua ovat olleet varsin tasaisia ja puolustussuuntaan tiiviitä, eikä maaleila ole muissakaan ykköslohkon otteluissa toistaiseksi mässäilty, odottaa siis sopiikin tarkkaa ja tasaista ottelua.

 

JJK pääsee lähtemään toiselle Turunreissulleen hyvistä lähtökohdista, sillä joukkue ei ole kärsinyt loukkaantumisia tammikuun aikana.

 

FC Inter on kokenut viime kauden jälkeen melkoisia muutoksia, kun useiden vuosien ajan avainpelaajiin kuuluneet Mika Ojala siirtyi Ruotsiin Häckeniin ja Joni Kauko FC Lahteen. Inter on tehnyt kuitenkin myös hankintoja ja JJK:ta vastaan asettuu tällä myös vanha tuttu, kun kaksi edellistä vuotta JJK:ta edustanut ja aiemmin tammikuussa Interin riveihin siirtynyt Tamás Gruborovics kohtaa nyt ensimmäistä kertaa vanhan seuransa.

 

 

 

Alkulohko puolivälissä

 

Ottelu on JJK:lle viimeinen Liigacupin alkulohkon vierasotteluista – tosin kotiotteluistakin vain viimeinen, maaliskuun alussa pelattava Inter-ottelu tullaan pelaaman Jyväskylässä Vehkalammen avauduttua jälleen pelikuntoon.

 

Tiistaina 5.2. pelattava ottelu FC Lahtea vastaan pyritään pelaamaan Lahden Kisapuiston tekonurmella – jos sää ei näytä ulkona pelaamista sallivan, pelataan ottelu Seinäjoen Wallsport Areenalla kello 12:30. Perjantaina 8.2. pelattava kotiottelua TPS:aa vastaan sen sijaan pelataan säästä riippumatta Seinäjoen Wallsport Areenalla kello 12:30.

 

 

38-kylla

    Kaverukset kohtaavat nyt eri joukkueissa